Bucataria mobila a Unilever Food Solutions va ajunge in cinci orase din tara in luna octombrie, ca parte a turneului gastronomic prin care divizia pentru bucatari profesionisti isi prezinta noile sosuri precum si sosurile cu retete imbunatatite. Bucatarii sunt invitati sa le testeze si sa afle cum le pot folosi in diferite tipuri de preparate, pentru a-si incanta consumatorii cu noi gusturi.
Evenimentul “Testeaza-ne!” este primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice si se anunta a fi un spectacol de gust si savoare, cu preparate cu sos, degustari si recomandari de vinuri.
Timp de doua luni, Knorr i-a incurajat pe bucatari, operatori si consumatori sa puna intrebari pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie si agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.
Sustenabilitatea si grija pentru mediu, precum si schimbarile in gusturile consumatorilor (ca urmare a studiilor realizate de Unilever Food Solutions*) sunt motivele pentru care Knorr pentru bucatari a imbunatatit retetele sosurilor si va lansa alte 8 sosuri in cadrul turneului gastronomic.
Urmand cele patru noi promisiuni facute de Knorr pentru bucatari– un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu – Knorr pentru bucatari lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta - 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.
Knorr pentru bucatari a lansat 8 sosuri baze complet noi (Fond de peste, Sos de Smantana cu verdeturi, Sos de carne de pasare, Sos de ciuperci, Sos Rantas Alb, Sos fin de branza, Baza pentru sos de friptura, Sos de rosii), dar va prezenta si o parte din sosurile cu retete optimizate: 3 sosuri baze (Sos Chinezesc dulce acrisor, Baza pentru tocana, Baza pentru carne tocata), 4 sosuri de baza (Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol, Sos Olandez, Sos Alb Bechamel), 3 sosuri elaborate (Sos Napoli, Sos Carbonara, Sos Bolognese) si 3 gourmet-sosuri elaborate (Sos Lemon Butter, Sos Piper Verde, Sos Cafe de Paris).
Cateva exemple de folosire a noilor sosuri in preparatele traditionale: sosul baza de tocana este folosit pentru prepararea tocanitei de cartofi cu carne, iahniei de fasole cu carnati, gulasului; sosul baza de rosii este folosit in prepararea ostropelului de pui, pulpei de purcel la tava cu sos de rosii si piure de cartofi; sosul de baza brun spaniol este folosit la tocana de vitel cu sos de vin, la stroganofful de vaca cu spaghete; sosul baza de smantana cu verdeturi este folosit pentru pregatirea cartofilor la cuptor cu sos de smantana si verdeturi; sosul pentru friptura la rulada de purcel cu sos de friptura; sosul de pasare, in pregatirea puiului la cuptor cu usturoi si cimbru si sos de pasare, spune bucatarul Robert Voicu, Chef Executive Unilever Food Solutions.
Pe langa ingredientele mai bune si gustul mai bun al sosurilor noi si al celor cu retete imbunatatite, sosurile testate in turneul gastronomic Knorr aduc o mai mare eficienta in procesul de gatit, ajutandu-i pe bucatari si operatori sa reduca timpii de preparare in cazul mancarurilor pregatite cu sosuri.
Mai multe informatii despre evenimentul „Testeaza-ne!” din cele cinci orase gasiti pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro Imagini de la lansarea din Oradea puteti gasi in albumul foto.
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiAndra Mihail pregătește astăzi Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid....
Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapidDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii