Knorr iti face patru promisiuni

(0)
admin postat de
Bucataria mobila a Unilever Food Solutions va ajunge in cinci orase din tara in luna octombrie, ca parte a turneului gastronomic prin care divizia pentru bucatari profesionisti isi prezinta noile sosuri precum si sosurile cu retete imbunatatite. Bucatarii sunt invitati sa le testeze si sa afle cum le pot folosi in diferite tipuri de preparate, pentru a-si incanta consumatorii cu noi gusturi.

Evenimentul “Testeaza-ne!” este primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice si se anunta a fi un spectacol de gust si savoare, cu preparate cu sos, degustari si recomandari de vinuri.

Timp de doua luni, Knorr i-a incurajat pe bucatari, operatori si consumatori sa puna intrebari pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie si agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.

Sustenabilitatea si grija pentru mediu, precum si schimbarile in gusturile consumatorilor (ca urmare a studiilor realizate de Unilever Food Solutions*) sunt motivele pentru care Knorr pentru bucatari a imbunatatit retetele sosurilor si va lansa alte 8 sosuri in cadrul turneului gastronomic.

Urmand cele patru noi promisiuni facute de Knorr pentru bucatari– un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu – ...
Knorr pentru bucatari lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta - 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.

Knorr pentru bucatari a lansat 8 sosuri baze complet noi (Fond de peste, Sos de Smantana cu verdeturi, Sos de carne de pasare, Sos de ciuperci, Sos Rantas Alb, Sos fin de branza, Baza pentru sos de friptura, Sos de rosii), dar va prezenta si o parte din sosurile cu retete optimizate: 3 sosuri baze (Sos Chinezesc dulce acrisor, Baza pentru tocana, Baza pentru carne tocata), 4 sosuri de baza (Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol, Sos Olandez, Sos Alb Bechamel), 3 sosuri elaborate (Sos Napoli, Sos Carbonara, Sos Bolognese) si 3 gourmet-sosuri elaborate (Sos Lemon Butter, Sos Piper Verde, Sos Cafe de Paris).

Cateva exemple de folosire a noilor sosuri in preparatele traditionale: sosul baza de tocana este folosit pentru prepararea tocanitei de cartofi cu carne, iahniei de fasole cu carnati, gulasului; sosul baza de rosii este folosit in prepararea ostropelului de pui, pulpei de purcel la tava cu sos de rosii si piure de cartofi; sosul de baza brun spaniol este folosit la tocana de vitel cu sos de vin, la stroganofful de vaca cu spaghete; sosul baza de smantana cu verdeturi este folosit pentru pregatirea cartofilor la cuptor cu sos de smantana si verdeturi; sosul pentru friptura la rulada de purcel cu sos de friptura; sosul de pasare, in pregatirea puiului la cuptor cu usturoi si cimbru si sos de pasare, spune bucatarul Robert Voicu, Chef Executive Unilever Food Solutions.

Pe langa ingredientele mai bune si gustul mai bun al sosurilor noi si al celor cu retete imbunatatite, sosurile testate in turneul gastronomic Knorr aduc o mai mare eficienta in procesul de gatit, ajutandu-i pe bucatari si operatori sa reduca timpii de preparare in cazul mancarurilor pregatite cu sosuri.

Mai multe informatii despre evenimentul „Testeaza-ne!” din cele cinci orase gasiti pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro

Imagini de la lansarea din Oradea puteti gasi in albumul foto.
recomandari

Deschiderea oficiala a targului are loc Vineri, 11 martie la ora 12. Vor fi prezenti pe langa reprezentantii ...

citește—

 Duminica, cu putin inainte de ora pranzului, am spus prezent, la marea adunare realizata cu priliejul ...

citește—

 

Varianta folosita in prezent isi are originile in orasul Genoa, din nordul Italiei si este un ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite