Knorr iti face patru promisiuni

Knorr iti face patru promisiuni

Bucataria mobila a Unilever Food Solutions va ajunge in cinci orase din tara in luna octombrie, ca parte a turneului gastronomic prin care divizia pentru bucatari profesionisti isi prezinta noile sosuri precum si sosurile cu retete imbunatatite. Bucatarii sunt invitati sa le testeze si sa afle cum le pot folosi in diferite tipuri de preparate, pentru a-si incanta consumatorii cu noi gusturi.

Evenimentul “Testeaza-ne!” este primul roadshow de prezentare si degustare de sosuri organizat in Romania de o companie de foodservice si se anunta a fi un spectacol de gust si savoare, cu preparate cu sos, degustari si recomandari de vinuri.

Timp de doua luni, Knorr i-a incurajat pe bucatari, operatori si consumatori sa puna intrebari pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie si agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.

Sustenabilitatea si grija pentru mediu, precum si schimbarile in gusturile consumatorilor (ca urmare a studiilor realizate de Unilever Food Solutions*) sunt motivele pentru care Knorr pentru bucatari a imbunatatit retetele sosurilor si va lansa alte 8 sosuri in cadrul turneului gastronomic.

Urmand cele patru noi promisiuni facute de Knorr pentru bucatari– un gust mai bun, ingrediente mai bune, eficienta mai mare si grija mai mare pentru mediu – Knorr pentru bucatari lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta - 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.

Knorr pentru bucatari a lansat 8 sosuri baze complet noi (Fond de peste, Sos de Smantana cu verdeturi, Sos de carne de pasare, Sos de ciuperci, Sos Rantas Alb, Sos fin de branza, Baza pentru sos de friptura, Sos de rosii), dar va prezenta si o parte din sosurile cu retete optimizate: 3 sosuri baze (Sos Chinezesc dulce acrisor, Baza pentru tocana, Baza pentru carne tocata), 4 sosuri de baza (Sos Demi Glace, Sos Brun Spaniol, Sos Olandez, Sos Alb Bechamel), 3 sosuri elaborate (Sos Napoli, Sos Carbonara, Sos Bolognese) si 3 gourmet-sosuri elaborate (Sos Lemon Butter, Sos Piper Verde, Sos Cafe de Paris).

Cateva exemple de folosire a noilor sosuri in preparatele traditionale: sosul baza de tocana este folosit pentru prepararea tocanitei de cartofi cu carne, iahniei de fasole cu carnati, gulasului; sosul baza de rosii este folosit in prepararea ostropelului de pui, pulpei de purcel la tava cu sos de rosii si piure de cartofi; sosul de baza brun spaniol este folosit la tocana de vitel cu sos de vin, la stroganofful de vaca cu spaghete; sosul baza de smantana cu verdeturi este folosit pentru pregatirea cartofilor la cuptor cu sos de smantana si verdeturi; sosul pentru friptura la rulada de purcel cu sos de friptura; sosul de pasare, in pregatirea puiului la cuptor cu usturoi si cimbru si sos de pasare, spune bucatarul Robert Voicu, Chef Executive Unilever Food Solutions.

Pe langa ingredientele mai bune si gustul mai bun al sosurilor noi si al celor cu retete imbunatatite, sosurile testate in turneul gastronomic Knorr aduc o mai mare eficienta in procesul de gatit, ajutandu-i pe bucatari si operatori sa reduca timpii de preparare in cazul mancarurilor pregatite cu sosuri.

Mai multe informatii despre evenimentul „Testeaza-ne!” din cele cinci orase gasiti pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro Imagini de la lansarea din Oradea puteti gasi in albumul foto.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Cele mai apreciate rețete
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
1
Aluaturi

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel

Se face repede, usor si este foarte bun...

Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
2
Mancaruri cu legume

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Pui surpriza
3
Mancaruri cu carne

Pui surpriza

Se taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...

Pui surpriza
Cledne
4
Mancaruri cu cartofi

Cledne

Se fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...

Cledne
Inghetata lapte de pasare
5
Inghetate

Inghetata lapte de pasare

Aceasta reteta de inghetata de casa este absolut delicioasa. Daca va place laptele de pasare cu siguranta va va placea si...

Inghetata lapte de pasare
Parteneri
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii