Evenimentul va reuni 20 de producatori care vor oferi bucurestenilor produse bine alese si naturale. Printre producatorii de produse culinare traditionale romanesti, furnizori de produse bio, se va regasi familia Lepadatu din Maramures, familie de mesteri populari care va face o demonstratie a cioplitului in lemn.
Sucurile naturale, produse din carne traditionale din zona Brasovului si Sibiului, painea de casa, turta dulce, dulciuri specific unguresti 100% facute in casa, ciocolata bio vor fi vedetele Targului de la Biblioteca Metropolitana. Maestra de ceremonii este actrita Nuami Dinescu, care poarta imaginea evenimentului.
Bucurestenii sunt asteptati de vineri pana duminica de la ora 9.00 pana la orele 20.00 .
Evenimentul este organizat cu sprijinul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, avand ca parteneri media Radio Romania Actualitati, Calendarevenimente.ro, Mayra, Culinar.ro si Teo’s Kitchen.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii