O portie de bucurie

.item-desc ul li { padding:0px; } Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire. Snitel pane din carne de porc Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g 3 oua batute cu un praf de sare 3 linguri de faina 1 cana de pesmet grunjos Un varf de cutit de piper negru macinat 1 cana de ulei pentru prajit Mod de preparare: Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul Intr-o alta farfurie. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul Intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde. Pofta buna! Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de porc conservata Bucegi de 300 g 8 rosii medii bine coapte 4 felii de sunculita taraneasca, taiata cubulete de 0,5 cm 4 felii de paine intermediara 2 linguri de ulei de floarea soarelui 1 pahar de supa de legume 1 lingurita de sare Un varf de cutit de piper negru macinat Mod de preparare: Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, Incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi Intr-un blender, dar fara a o transforma In pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, 1/2 din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava. Pofta buna! Pizza cu carne de pasare Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g 300 g de mozzarella rasa Pentru blat: 3 1/2 cani de faina 1 1/2 cani de apa 1/2 cub de drojdie Un varf de cutit de zahar Un varf de cutit de sare 2 linguri de ulei Pentru sos 1 cana de pasta de tomate 1 catel de usturoi tocat Un varf de cutit de oregano Un varf de cutit de zahar 1/2 lingurita boia dulce Un varf de cutit de piper negru macinat 1/2 lingurita de sare Mod de preparare: Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi In fasii subtiri. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate In tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza In cuptor timp de 8-10 minute, In functie de puterea cuptorului. Pofta buna! Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de porc Bucegi de 300 g 6 cartofi taiati felii subtiri 1 ceapa mare tocata 3 oua batute 1 pahar de lapte 1 lingura de faina 1/2 lingura de patrunjel tocat 2 linguri de ulei 2 linguri de pesmet 2 linguri de cascaval ras 1/2 lingurita sare Un varf de cutit de piper negru macinat Un varf de cutit de cimbru Mod de preparare: Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit patrunjelul tocat. Lasati soteul sa se raceasca, dupa care Inglobati In compozitie 2 oua. Ungeti un vas de Jena cu putin ulei si tapetati-l cu pesmet, apoi asezati un strat de cartofi. Peste acesta asezati ½ din carnea calita, apoi Inca un strat de cartofi, restul de carne si apoi restul de cartofi. Bateti laptele cu faina si oul ramas si turnati peste musaka. Coaceti musakaua In cuptorul Incins la temperatura medie, timp de 35-40 de minute. Cu 10 minute Inainte de final presarati cascavalul ras. Serviti musakaua cu sos de rosii si salata verde. Pofta buna! Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor Ingrediente pentru 4 persoane: 2 cutii de carne de pasare Bucegi de 300 g 8 chifle medii 3 linguri de unt la temperatura camerei 3 gogosari sau ardei grasi curatati de codita si seminte 1 ceapa mica tocata marunt 1 cutie de rosii In bulion sau 3 rosii medii curatate de coaja 1 lingura de ulei de floarea soarelui 1 lingurita de patrunjel verde tocat 3 oua batute O cana de smantana 1/2 lingurita de sare Mod de preparare: Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia s-au Inmuiat. In acest moment, luati o lingura din sote si amestecati-o cu carnea Bucegi care a fost taiata cubulete, cu ouale batute, putina verdeata tocata si un praf de sare. Umpleti chiflele cu amestecul de carne, apoi acoperiti-le cu capacelele lor. Incingeti cuptorul la temperatura medie. 4. Reveniti la soteul de ardei, adaugand rosiile taiate cubulete si restul de sare. Fierbeti acest sos pana s-a Ingrosat putin, apoi opriti focul si presarati restul de verdeata tocata. Asezati chiflele umplute Intr-o tava de cuptor si coaceti-le timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-au rumenit frumos, Inlaturati capacelele si asezati-le pe cate o lingura de sos de ardei, stropindu-le apoi cu smantana. Pofta buna! Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g 500 g de macaroane 1 ceapa mare tocata marunt 1 catel de usturoi tocat marunt 1 cana de rosii In bulion tocate sau 3 rosii mari, curatate de coaja si apoi tocate 3 linguri de ulei 100 g de cascaval ras O lingura de patrunjel tocat Un varf de cutit de piper negru macinat 1 lingurita de sare Mod de preparare: Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati Inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa In care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati Impreuna cu pastele scurse. Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras. Pofta buna! Placintele cu pate Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr 2 oua mari 1 lingura de smantana grasa 3 linguri de unt moale 1/4 lingurita de piper negru macinat 1 lingurita de patrunjel verde tocat Un varf de cutit de sare Mod de preparare: Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta. Pofta buna! Oua umplute cu pate Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr 6 oua mari fierte tari 1 lingura de smantana grasa 1 lingura de mustar clasic 1 lingurita de patrunjel verde tocat Un varf de cutit de piper negru macinat Un varf de cutit de sare Mod de preparare: Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Bucataras.RO

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)

In principiu prajitura este cam la fel ca in prima postare, mai ales foile, dar am modificat crema, in sensul ca am redus din...

Prajitura Carpati(varianta imbunatatita)
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia