O portie de bucurie

.item-desc ul li { padding:0px; } Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire. Snitel pane din carne de porc Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g 3 oua batute cu un praf de sare 3 linguri de faina 1 cana de pesmet grunjos Un varf de cutit de piper negru macinat 1 cana de ulei pentru prajit Mod de preparare: Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul Intr-o alta farfurie. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul Intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si salata verde. Pofta buna! Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de porc conservata Bucegi de 300 g 8 rosii medii bine coapte 4 felii de sunculita taraneasca, taiata cubulete de 0,5 cm 4 felii de paine intermediara 2 linguri de ulei de floarea soarelui 1 pahar de supa de legume 1 lingurita de sare Un varf de cutit de piper negru macinat Mod de preparare: Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, Incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi Intr-un blender, dar fara a o transforma In pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, 1/2 din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava. Pofta buna! Pizza cu carne de pasare Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g 300 g de mozzarella rasa Pentru blat: 3 1/2 cani de faina 1 1/2 cani de apa 1/2 cub de drojdie Un varf de cutit de zahar Un varf de cutit de sare 2 linguri de ulei Pentru sos 1 cana de pasta de tomate 1 catel de usturoi tocat Un varf de cutit de oregano Un varf de cutit de zahar 1/2 lingurita boia dulce Un varf de cutit de piper negru macinat 1/2 lingurita de sare Mod de preparare: Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea tavilor dumneavoastra. Ca alternativa puteti cumpara blaturi gata facute din comert. Omogenizati bine toate ingredientele pentru sos sau cumparati sos gata facut din comert. Incingeti cuptorul la temperatura mare. Taiati carnea conservata Bucegi In fasii subtiri. Intindeti sosul peste foile de pizza asezate In tavi unse cu ulei, presarati deasupra mozzarella, apoi fasiile de carne. Coaceti pizza In cuptor timp de 8-10 minute, In functie de puterea cuptorului. Pofta buna! Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de porc Bucegi de 300 g 6 cartofi taiati felii subtiri 1 ceapa mare tocata 3 oua batute 1 pahar de lapte 1 lingura de faina 1/2 lingura de patrunjel tocat 2 linguri de ulei 2 linguri de pesmet 2 linguri de cascaval ras 1/2 lingurita sare Un varf de cutit de piper negru macinat Un varf de cutit de cimbru Mod de preparare: Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit patrunjelul tocat. Lasati soteul sa se raceasca, dupa care Inglobati In compozitie 2 oua. Ungeti un vas de Jena cu putin ulei si tapetati-l cu pesmet, apoi asezati un strat de cartofi. Peste acesta asezati ½ din carnea calita, apoi Inca un strat de cartofi, restul de carne si apoi restul de cartofi. Bateti laptele cu faina si oul ramas si turnati peste musaka. Coaceti musakaua In cuptorul Incins la temperatura medie, timp de 35-40 de minute. Cu 10 minute Inainte de final presarati cascavalul ras. Serviti musakaua cu sos de rosii si salata verde. Pofta buna! Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor Ingrediente pentru 4 persoane: 2 cutii de carne de pasare Bucegi de 300 g 8 chifle medii 3 linguri de unt la temperatura camerei 3 gogosari sau ardei grasi curatati de codita si seminte 1 ceapa mica tocata marunt 1 cutie de rosii In bulion sau 3 rosii medii curatate de coaja 1 lingura de ulei de floarea soarelui 1 lingurita de patrunjel verde tocat 3 oua batute O cana de smantana 1/2 lingurita de sare Mod de preparare: Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia s-au Inmuiat. In acest moment, luati o lingura din sote si amestecati-o cu carnea Bucegi care a fost taiata cubulete, cu ouale batute, putina verdeata tocata si un praf de sare. Umpleti chiflele cu amestecul de carne, apoi acoperiti-le cu capacelele lor. Incingeti cuptorul la temperatura medie. 4. Reveniti la soteul de ardei, adaugand rosiile taiate cubulete si restul de sare. Fierbeti acest sos pana s-a Ingrosat putin, apoi opriti focul si presarati restul de verdeata tocata. Asezati chiflele umplute Intr-o tava de cuptor si coaceti-le timp de 20-25 de minute. Dupa ce s-au rumenit frumos, Inlaturati capacelele si asezati-le pe cate o lingura de sos de ardei, stropindu-le apoi cu smantana. Pofta buna! Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g 500 g de macaroane 1 ceapa mare tocata marunt 1 catel de usturoi tocat marunt 1 cana de rosii In bulion tocate sau 3 rosii mari, curatate de coaja si apoi tocate 3 linguri de ulei 100 g de cascaval ras O lingura de patrunjel tocat Un varf de cutit de piper negru macinat 1 lingurita de sare Mod de preparare: Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete. Continuati Inca 2-3 minute, dupa care adaugati rosiile In bulion, piperul si 3 linguri din apa In care ati fiert pastele. Fierbeti sosul de carne timp de 4-5 minute, dupa care presarati patrunjelul tocat si amestecati Impreuna cu pastele scurse. Serviti pastele cu sos si presarati deasupra cascavalul ras. Pofta buna! Placintele cu pate Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de pasare Bucegi de 200 gr 2 oua mari 1 lingura de smantana grasa 3 linguri de unt moale 1/4 lingurita de piper negru macinat 1 lingurita de patrunjel verde tocat Un varf de cutit de sare Mod de preparare: Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. Placintele se ung cu unt. Se coc la cuptor 18-20 min Se serveste cu sos picant sau cu iaurt si menta. Pofta buna! Oua umplute cu pate Bucegi Ingrediente pentru 4 persoane: 1 cutie de pate de porc Bucegi de 200 gr 6 oua mari fierte tari 1 lingura de smantana grasa 1 lingura de mustar clasic 1 lingurita de patrunjel verde tocat Un varf de cutit de piper negru macinat Un varf de cutit de sare Mod de preparare: Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau castravete murat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Ciorba de legume cu perisoare
3
Ciorbe

Ciorba de legume cu perisoare

O ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.

Ciorba de legume cu perisoare
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Supa finlandeza cu somon
5
Supe de legume

Supa finlandeza cu somon

o supa delicioasa si hranitoare

Supa finlandeza cu somon
Parteneri
Cosulete din foietaj, cu de toate
Bucataras.RO

Cosulete din foietaj, cu de toate

Initial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...

Cosulete din foietaj, cu de toate
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!