Participa la concursul Dragobetele saruta fetele!

(0)
postat de
Indiciile sunt foarte usor de gasit. Trebuie sa citesti retetele din rubrica reteta zilei de pe home page. Intr-una dintre aceste cinci retete este ascuns indiciul. Cand vezi unul sau doua cuvinte alaturate, scrise cu litere mari, ingrosate, langa care apare in paranteza scris cuvantul INDICIU...l-ai gasit!

Daca l-ai gasit trebuie sa ti-l notezi si asta pentru ca la final cele 6 indicii vor forma o propozitie, iar propozitia este cea pe care trebuie sa o scrii in forumular.

Indiciile le gasesti in fiecare zi de luni pana sambata intr-una din retetele de pe prima pagina, iar tragera la sorti va avea loc in fiecare luni, adica in datele de 14, 21, 28 februarie respectiv 7 martie. Tragerea la sorti se va face prin calculator si va fi filmata.

Cei care au castigat intr-una din saptamani nu vor mai putea participa la urmatoarele trageri la sorti din saptamanile urmatoare.

Castigatorul celei de-a treia saptamani este Patrasc IonCastigatoarea celei de-a doua saptamani de concurs este Adriana Stanescu.

Catigatorul primei saptamani de concurs este Bucureanu Vasile.
recomandari

Draga mamica,

Am cautat sa gasesc cadoul potrivit pentru tine. Sper sa-ti umple ziua de bucurie ...

citește—

Nu incerca sa copii atmosfera, modul de
servire de la restaurant - din start nu ai nici o sansa, pentru ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.