Participa la concursul Dragobetele saruta fetele!

(1)
admin postat de
Indiciile sunt foarte usor de gasit. Trebuie sa citesti retetele din rubrica reteta zilei de pe home page. Intr-una dintre aceste cinci retete este ascuns indiciul. Cand vezi unul sau doua cuvinte alaturate, scrise cu litere mari, ingrosate, langa care apare in paranteza scris cuvantul INDICIU...l-ai gasit!

Daca l-ai gasit trebuie sa ti-l notezi si asta pentru ca la final cele 6 indicii vor forma o propozitie, iar propozitia este cea pe care trebuie sa o scrii in forumular.

Indiciile le gasesti in fiecare zi de luni pana sambata intr-una din retetele de pe prima pagina, iar tragera la sorti va avea loc in fiecare luni, adica in datele de 14, 21, 28 februarie respectiv 7 martie. Tragerea la sorti se va face prin calculator si va fi filmata.

Cei care au castigat intr-una din saptamani nu vor mai putea participa la urmatoarele trageri la sorti din saptamanile urmatoare.

Castigatorul celei de-a treia saptamani este Patrasc IonCastigatoarea celei de-a doua saptamani de concurs este Adriana Stanescu.

Catigatorul primei saptamani de concurs este Bucureanu Vasile.
recomandari

Draga mamica,

Am cautat sa gasesc cadoul potrivit pentru tine. Sper sa-ti umple ziua de bucurie ...

citește—

Nu incerca sa copii atmosfera, modul de
servire de la restaurant - din start nu ai nici o sansa, pentru ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite