Pe masa lui Hannibal

Pe masa lui Hannibal

Poate ca ati auzit de serialul Hannibal difuzat in fiecare luni de la 22:00 de AXN si poate ca il si urmariti, asa ca mine :). Hugh Dancy il interpreteaza pe Will Graham, un psiholog criminalist genial si perseverent, care este capabil sa reconstruiasca in minte gandurile si metodele infioratoare ale celor mai cautati criminali in serie ai agentiei americane. In urma unui caz tulburator este indrumat de catre seful sau, Jack Crawford (Laurence J. Fishburne) catre ajutor psihiatric. Astfel Will ajunge sa fie incredintat unuia dintre cei mai respectati psihiatri, doctorul Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen). Ceea ce nu stie Will este faptul ca ca exista un motiv pentru care Dr. Lecter intelege cu atata intuitie si perspicacitate lumea crimelor si a psihopatilor care le comit. Mai mult decat atat "autopsia de azi este pranzul de maine" :). Dar cum este pregatita masa lui Hannibal? M-am tot intrebat ce se serveste pe masa lui Hannibal, ce si cum gateste celebru bucatar-canibal a carui deviza este "Mananca-i pe cei fara maniere", ce se ascunde de fapt in spatele farfuriilor impecabile. Pentru ca totul sa arate atat de apetisant si stilat, regizorul a apelat la 2 maestri in materie de arta culinara care si-au pus ideile creatoare si priceperea "in scena" iar rezultatele au fost cel putin uimitoare! Cea care a fost responsabila cu pregatirea mesei pentru cel mai cunoscut canibal din istorie este Janice Poon. Ea a primit rolul de "Food Stylist" si pe toata durata filmarii primului sezon a pus in opera adevarate ospete pentru rafinatul si stilatul Hannibal. Pe blogul sau puteti vedea imagini si explicatii despre cum a fost hranit Hannibal si invitatii sai: http://janicepoonart.blogspot.ro/ Cu toate ca in serial toate festinurile culinare organizate de Hannibal par a fi din carne de om, in realitate Janice foloseste organe proaspete de porc de la macelarie, pentru ca seamana cel mai bine cu cele umane. Sopressata, carnatii italieni au fost "dublura" limbii intr-un episod. Serialul Hannibal s-a bucurat de asemenea de prezenta renumitului Jose Andres, pe post de consultant culinar. Numit "bucatar exceptional" de fundatia James Beard in 2011, Jose Andres este un inovator culinar recunoscut la nivel international, un promoter pasionat al felurilor de mancare si a problemei foametei in lume, autor, profesor, personalitate de televiziune, bucatar si detinator al ThinkFoodGroup. De asemenea Jose Andres a ajutat si la punerea in scena a serialului ce il are ca protagonist pe celebrul bucatar. Pasiunea si dedicarea lui in bucatariei au fost transmise lui Hannibal. Puteti urmari serialul Hannibal in fiecare lui de la 22:00 pe AXN. Sursa foto: http://www.axn.ro/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Poale-n brau (branzoaice)

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura DELICIU
1
Prajituri

Prajitura DELICIU

Una din cele mai apreciate prajitura precum ii este numele "un deliciu".

Prajitura DELICIU
Prajitura Regina Maria
2
Prajituri

Prajitura Regina Maria

Prajitura Regina Maria este o delicioasa prajitura de casa cu crema fina, cu 2 tipuri de blat, unul fiind cu nuca de cocos....

Prajitura Regina Maria
Prajitura cu crema caramel
3
Prajituri

Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...

Prajitura cu crema caramel
Cozonac cu fructe uscate
4
Preparate dulci

Cozonac cu fructe uscate

Un cozonac pufos si aromat ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Cozonac cu fructe uscate
Poale-n brau (branzoaice)
5
Aluaturi

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Parteneri
Prajitura cu nectarine
Bucataras.RO

Prajitura cu nectarine

Am batut-o pe Merisor la cap sa-mi dea reteta unei prajituri bune din care mancasem vara trecuta la tara. Ea, avand multe...

Prajitura cu nectarine
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
ReteteCulinare.RO

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori