Astfel, pe durata celor trei zile de congres, mai multi participanti s-au declarat incantati fata de evolutia si rezultatul discutiilor. Prof. Eliot Sorel a declarat: „imi face o deosebita placere sa ma aflu iar pe meleagurile natale si sa particip la dezbaterea unei teme de importanta globala. Este un proiect care incepe astazi aici, dar care speram sa ia amploare pentru a asigura bunastarea europeana." De asemenea, toti invitatii au recunoscut necesitatea organizarii mai des a unor astfel de evenimente ce au la baza o tema de discutie ce afecteaza intreaga populatie si au apreciat efortul Romaniei pentru implicarea in aceasta problema.
De altfel si neurochirurgul prof. dr. Vladimir Ciurea, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, a tinut sa felicite atat Sanatatea Media Group, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", pentru organizarea acestui eveniment: "Ne aflam in fata Primului Congres de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, care a fost organizat in numai trei saptamani, prin efortul unei echipe pe care doresc sa o felicit pe aceasta cale."
si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", prof. Florian Popa, a declarat cu incantare ca evenimentul a fost un succes si si-a manifestat dorinta ca primul Congresul International de Sanatate-Alimentati-Bunastare sa marcheze inceputul unei lungi traditii.
Congresul SANABUNaINT a fost organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si Sanatatea Media Group si s-a desfasura sub patronajul Patriarhiei Romane, Academiei Romane, Ministerului Sanatatii Publice, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei si Cercetarii Tineretului si Sportului, in colaborare cu Asociatia Internationala a Distributiei – A.I.D.A. Bruxelles si EHI Retail Institute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii