Astfel, pe durata celor trei zile de congres, mai multi participanti s-au declarat incantati fata de evolutia si rezultatul discutiilor. Prof. Eliot Sorel a declarat: „imi face o deosebita placere sa ma aflu iar pe meleagurile natale si sa particip la dezbaterea unei teme de importanta globala. Este un proiect care incepe astazi aici, dar care speram sa ia amploare pentru a asigura bunastarea europeana." De asemenea, toti invitatii au recunoscut necesitatea organizarii mai des a unor astfel de evenimente ce au la baza o tema de discutie ce afecteaza intreaga populatie si au apreciat efortul Romaniei pentru implicarea in aceasta problema.
De altfel si neurochirurgul prof. dr. Vladimir Ciurea, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, a tinut sa felicite atat Sanatatea Media Group, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", pentru organizarea acestui eveniment: "Ne aflam in fata Primului Congres de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, care a fost organizat in numai trei saptamani, prin efortul unei echipe pe care doresc sa o felicit pe aceasta cale."
si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", prof. Florian Popa, a declarat cu incantare ca evenimentul a fost un succes si si-a manifestat dorinta ca primul Congresul International de Sanatate-Alimentati-Bunastare sa marcheze inceputul unei lungi traditii.
Congresul SANABUNaINT a fost organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si Sanatatea Media Group si s-a desfasura sub patronajul Patriarhiei Romane, Academiei Romane, Ministerului Sanatatii Publice, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei si Cercetarii Tineretului si Sportului, in colaborare cu Asociatia Internationala a Distributiei – A.I.D.A. Bruxelles si EHI Retail Institute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii