Prima ediție a Congresului Internațional de Sanatate-Alimentație-Bunastare, SANABUNaINT, incununata de succes

Prima ediție a Congresului Internațional de Sanatate-Alimentație-Bunastare, SANABUNaINT, incununata de succes

Astfel, pe durata celor trei zile de congres, mai multi participanti s-au declarat incantati fata de evolutia si rezultatul discutiilor. Prof. Eliot Sorel a declarat: „imi face o deosebita placere sa ma aflu iar pe meleagurile natale si sa particip la dezbaterea unei teme de importanta globala. Este un proiect care incepe astazi aici, dar care speram sa ia amploare pentru a asigura bunastarea europeana." De asemenea, toti invitatii au recunoscut necesitatea organizarii mai des a unor astfel de evenimente ce au la baza o tema de discutie ce afecteaza intreaga populatie si au apreciat efortul Romaniei pentru implicarea in aceasta problema.

De altfel si neurochirurgul prof. dr. Vladimir Ciurea, de la Spitalul „Bagdasar-Arseni" din Bucuresti, a tinut sa felicite atat Sanatatea Media Group, cat si Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", pentru organizarea acestui eveniment: "Ne aflam in fata Primului Congres de Sanatate-Alimentatie-Bunastare, care a fost organizat in numai trei saptamani, prin efortul unei echipe pe care doresc sa o felicit pe aceasta cale."

si rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", prof. Florian Popa, a declarat cu incantare ca evenimentul a fost un succes si si-a manifestat dorinta ca primul Congresul International de Sanatate-Alimentati-Bunastare sa marcheze inceputul unei lungi traditii.

Congresul SANABUNaINT a fost organizat de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti si Sanatatea Media Group si s-a desfasura sub patronajul Patriarhiei Romane, Academiei Romane, Ministerului Sanatatii Publice, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Educatiei si Cercetarii Tineretului si Sportului, in colaborare cu Asociatia Internationala a Distributiei – A.I.D.A. Bruxelles si EHI Retail Institute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Poale-n brau (branzoaice)

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura DELICIU
1
Prajituri

Prajitura DELICIU

Una din cele mai apreciate prajitura precum ii este numele "un deliciu".

Prajitura DELICIU
Prajitura cu crema caramel
2
Prajituri

Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...

Prajitura cu crema caramel
Cozonac cu fructe uscate
3
Preparate dulci

Cozonac cu fructe uscate

Un cozonac pufos si aromat ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Cozonac cu fructe uscate
Poale-n brau (branzoaice)
4
Aluaturi

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan
5
Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Parteneri
Desert croissante cu unt
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt

Reteta pentru picnic Am vazut de ceva vreme aceasta reteta pe pagina Laurei Adamache. Mi-am cumparat toate ingredientele si...

Desert croissante cu unt
Turta dulce decorata cu royal icing
Gustos.RO

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
ReteteCulinare.RO

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori