Primele declaratii ale noilor jurati MasterChef Romania - cum trebuie sa fie concurentii ca sa castige

Pro Tv si-a lansat grila de toamna, iar printre emisiunile prezentate noul sezon MasterChef a fost prezentat cu un juriu nou nout, dar cu premiera abia in primavara lui 2017.


Cei trei noi membri sunt urmatorii:


Razvan Exarhu, cel care a mai realizat si emisiunea culinara Romania delicioasa la TVR 2 si fostul proprietar al restaurantului Escargot, va fi unul dintre cei 3 jurati.


Chef Samuel este unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti. Acesta a petrecut un an jumate in bucataria unui restaurant cu stele Michelin din Paris si apoi a ales sa se mute in Romania. Aici, il gasesti in bucataria restaurantului Loft.


Liviu Popescu are 37 de ani si se aflat in primii 10 cei mai admirati manageri din Romania. Noul jurat Master Chef este manager partener al LeClub, una dintre cele mai apreciate locatii din Romania, si partener in cadrul lantului Fratelli.




Razvan Fodor va ramane prezentatorul emisiunii. 


Primele declaratii ale membrilor juriului au fost despre asteptarile pe care le au de la participanti si ce anume vor urmari la fiecare dintre concurenti. Bineinteles, a fost vorba doar de indicii subtile:


Razvan Exarhu: "Incercam sa descoperim excelenta in oamenii care vin in fata noastra."


Liviu Popescu: "Mie-mi plac persoanele care sunt talentate si care-si doresc sa devina mai bune." 


Chef Samuel: "La mine conteaza tot. Concurentii trebuie sa fie tot timpul onesti cu noi si o sa vrem mai mult de la ei tot timpul."


Sursa articol si foto: masterchef.protv.ro 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui cu ghimbir

Gem de gutui cu ghimbir

Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...

Gem de gutui cu ghimbir
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Ciorba de perisoare din carne de pui
1
Supe de carne

Ciorba de perisoare din carne de pui

Este una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...

Ciorba de perisoare din carne de pui
Supa crema de dovleac
2
Supe si ciorbe

Supa crema de dovleac

Gustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.

Supa crema de dovleac
Tort  Diplomat cu mere si gutui
3
Torturi

Tort Diplomat cu mere si gutui

Toamna aromata intr-un delicios desert!

Tort Diplomat cu mere si gutui
Chec aperitiv
4
Aperitive cu legume

Chec aperitiv

Este un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...

Chec aperitiv
Ciorba de stevie
5
Ciorbe

Ciorba de stevie

Primavara a venit, cel putin in calendar... Si, odata cu ea si minunatele verdeturi, izvor de sanatate si energie... Buna s-o...

Ciorba de stevie
Parteneri
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Bucataras.RO

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

" Provocarea GastroArt"

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Gustos.RO

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Prajitura cu branza, cacao si struguri
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu branza, cacao si struguri

Prajitura cu branza, cacao si struguri
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia