Pro Tv si-a lansat grila de toamna, iar printre emisiunile prezentate noul sezon MasterChef a fost prezentat cu un juriu nou nout, dar cu premiera abia in primavara lui 2017.
Cei trei noi membri sunt urmatorii:
Razvan Exarhu, cel care a mai realizat si emisiunea culinara Romania delicioasa la TVR 2 si fostul proprietar al restaurantului Escargot, va fi unul dintre cei 3 jurati.
Chef Samuel este unul din cei mai apreciati bucatari din Bucuresti. Acesta a petrecut un an jumate in bucataria unui restaurant cu stele Michelin din Paris si apoi a ales sa se mute in Romania. Aici, il gasesti in bucataria restaurantului Loft.
Liviu Popescu are 37 de ani si se aflat in primii 10 cei mai admirati manageri din Romania. Noul jurat Master Chef este manager partener al LeClub, una dintre cele mai apreciate locatii din Romania, si partener in cadrul lantului Fratelli.
Razvan Fodor va ramane prezentatorul emisiunii.
Primele declaratii ale membrilor juriului au fost despre asteptarile pe care le au de la participanti si ce anume vor urmari la fiecare dintre concurenti. Bineinteles, a fost vorba doar de indicii subtile:
Razvan Exarhu: "Incercam sa descoperim excelenta in oamenii care vin in fata noastra."
Liviu Popescu: "Mie-mi plac persoanele care sunt talentate si care-si doresc sa devina mai bune."
Chef Samuel: "La mine conteaza tot. Concurentii trebuie sa fie tot timpul onesti cu noi si o sa vrem mai mult de la ei tot timpul."
Sursa articol si foto: masterchef.protv.ro
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacToamna aromata intr-un delicios desert!
Tort Diplomat cu mere si gutuiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivPrimavara a venit, cel putin in calendar... Si, odata cu ea si minunatele verdeturi, izvor de sanatate si energie... Buna s-o...
Ciorba de stevie" Provocarea GastroArt"
Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptataDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii