Timp de 4 zile, bucurestenii, dar si cei aflati in trecere prin capitala sunt invitati sa participe la degustari, sa testeze noile game de vin, sa-si planifice concediul intr-unul locurile superbe ale Romaniei, unde se gasesc cramele autohtone, sa admire maiestria barmanilor si sa deguste mancarea renumitilor bucatari prezenti la salon.
Salonul National de Vinuri al Romaniei – VINTEST este o sansa reala prin care Romania poate dovedi calitatea vinului, traditia produselor romanesti, frumusetea zonelor care adapostesc cramele completate de reputata ospitalitate romaneasca.
Va asteptam sa cunoastem potentialul real al industriei vinului romanesc, in companie aleasa, la un pahar de vin! Programul salonului
JOI, 27 octombrie 2011
• 10.00– 18:00
• 11.00 – Deschiderea oficiala
Evenimente:
- deschiderea oficiala a salonului
- vizita oficialitatilor la standuri
- show-uri gastronomic- maestru bucatar Petrisor Tanase, ANBCT, Colegiul Economic Viilor
- lansari de vinuri, demonstratii ale somelierilor– ASR
- lansari de publicatii
- degustari de vinuri – ADAR
- scoala vinului – OSR
- competitii gastronomice
- tombole de fidelizare a publicului profesionist
VINERI, 28 octombrie 2011
• 10:00 – 18:00
Evenimente:
- degustari de vinuri sustinute de reprezentanti ai asociatiilor de profil
- lansari de vinuri, asortare vinuri cu meniuri preparate de maestrii bucatari
-concursuri de abilitati culinare sustinute de membrii scolilor de bucatari
- tombole de fidelizare a publicului profesionist
SAMBATA, 29 octombrie 2011
• 10:00 – 18:00
Evenimente:
- degustari de vinuri sustinute de reprezentanti ai asociatiilor de profil
- concursuri gastronomice
- Demonstratii bartending si flair
-Tombole de fidelizare a publicului vizitator
DUMINICA, 30 octombrie 2011
10:00 – 17:00
Evenimente:
- degustari si prezentari de vinuri
-show-uri gastronomice
-concursuri “dulci” sustinute de cofetari ai scolilor de profil
-Tombole
- Demonstratii bartending si flair
Intrucat este un Salon National, si nu un targ sau o simpla degustare, accesul in Salonul Vintest se va face pe baza unui bilet de intrare.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCred ca am mai scris ca nu sunt fan carne de miel insa am un sot care e topit dupa ea. Mie imi place cel mai mult,carnea de...
Tocanita de miel cu cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii