Recomandari TV Paprika mai

(0)
postat de
Dolce vita à la David Rocco, seria 3

Din 16 mai, de la ora 16:30

David nu este un simplu bucătar. Deși născut în Canada, el a devenit un italian autentic, luând parte la şarmul şi frumuseţile vieţii din Toscana. Acesta adoră să viziteze pieţele locale şi să prepare mâncăruri italieneşti, uşor de făcut. Inspirat de "cucina povera" (bucătăria săracă) sau de bucătăria de la ţară, David prepară bucate variate, utilizând ingrediente simple, proaspete și de sezon, pe care orice bucătar le are la îndemână.

 Direct de la producător, seria 2

Din 6 mai, de la ora 19:30

Annabel este o adevărată maestră a bucătăriei şi găteşte într-un stil aparte.Imaginaţi-vă decorul alpin al Noii Zeelande. Cu ce vine Annabel în completarea acestui fundal minunat? Cu produse proaspete, mâncăruri sofisticate şi cu cele mai bune vinuri.Din bucătăria cabanei de vacanţă a  familiei sale, Annabel ne arată cât de simplu este să prepari mâncare sănătoasă.Spiritul ei liber şi împrejurimile minunate în care se desfăşoară întregul proces al mâncărurilor, vă vor trezi sentimentul unei vieţi liniştite, dincolo de agitaţia marilor oraşe.Annabel vă prezintă secretele reţetelor sale şi vă promite să vă transforme în adevărate staruri ale bucătăriilor.
recomandari

Reţetele lumii, seria 4
Din 7 martie, de luni până vineri, de la ora 20:00

Nici Wikes ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.