Dolce vita à la David Rocco, seria 3 Din 16 mai, de la ora 16:30 David nu este un simplu bucătar. Deși născut în Canada, el a devenit un italian autentic, luând parte la şarmul şi frumuseţile vieţii din Toscana. Acesta adoră să viziteze pieţele locale şi să prepare mâncăruri italieneşti, uşor de făcut. Inspirat de "cucina povera" (bucătăria săracă) sau de bucătăria de la ţară, David prepară bucate variate, utilizând ingrediente simple, proaspete și de sezon, pe care orice bucătar le are la îndemână. Direct de la producător, seria 2 Din 6 mai, de la ora 19:30 Annabel este o adevărată maestră a bucătăriei şi găteşte într-un stil aparte.Imaginaţi-vă decorul alpin al Noii Zeelande. Cu ce vine Annabel în completarea acestui fundal minunat? Cu produse proaspete, mâncăruri sofisticate şi cu cele mai bune vinuri.Din bucătăria cabanei de vacanţă a familiei sale, Annabel ne arată cât de simplu este să prepari mâncare sănătoasă.Spiritul ei liber şi împrejurimile minunate în care se desfăşoară întregul proces al mâncărurilor, vă vor trezi sentimentul unei vieţi liniştite, dincolo de agitaţia marilor oraşe.Annabel vă prezintă secretele reţetelor sale şi vă promite să vă transforme în adevărate staruri ale bucătăriilor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii