Dolce vita à la David Rocco, seria 3 Din 16 mai, de la ora 16:30 David nu este un simplu bucătar. Deși născut în Canada, el a devenit un italian autentic, luând parte la şarmul şi frumuseţile vieţii din Toscana. Acesta adoră să viziteze pieţele locale şi să prepare mâncăruri italieneşti, uşor de făcut. Inspirat de "cucina povera" (bucătăria săracă) sau de bucătăria de la ţară, David prepară bucate variate, utilizând ingrediente simple, proaspete și de sezon, pe care orice bucătar le are la îndemână. Direct de la producător, seria 2 Din 6 mai, de la ora 19:30 Annabel este o adevărată maestră a bucătăriei şi găteşte într-un stil aparte.Imaginaţi-vă decorul alpin al Noii Zeelande. Cu ce vine Annabel în completarea acestui fundal minunat? Cu produse proaspete, mâncăruri sofisticate şi cu cele mai bune vinuri.Din bucătăria cabanei de vacanţă a familiei sale, Annabel ne arată cât de simplu este să prepari mâncare sănătoasă.Spiritul ei liber şi împrejurimile minunate în care se desfăşoară întregul proces al mâncărurilor, vă vor trezi sentimentul unei vieţi liniştite, dincolo de agitaţia marilor oraşe.Annabel vă prezintă secretele reţetelor sale şi vă promite să vă transforme în adevărate staruri ale bucătăriilor.
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersici
Comentarii