Dolce vita à la David Rocco, seria 3 Din 16 mai, de la ora 16:30 David nu este un simplu bucătar. Deși născut în Canada, el a devenit un italian autentic, luând parte la şarmul şi frumuseţile vieţii din Toscana. Acesta adoră să viziteze pieţele locale şi să prepare mâncăruri italieneşti, uşor de făcut. Inspirat de "cucina povera" (bucătăria săracă) sau de bucătăria de la ţară, David prepară bucate variate, utilizând ingrediente simple, proaspete și de sezon, pe care orice bucătar le are la îndemână. Direct de la producător, seria 2 Din 6 mai, de la ora 19:30 Annabel este o adevărată maestră a bucătăriei şi găteşte într-un stil aparte.Imaginaţi-vă decorul alpin al Noii Zeelande. Cu ce vine Annabel în completarea acestui fundal minunat? Cu produse proaspete, mâncăruri sofisticate şi cu cele mai bune vinuri.Din bucătăria cabanei de vacanţă a familiei sale, Annabel ne arată cât de simplu este să prepari mâncare sănătoasă.Spiritul ei liber şi împrejurimile minunate în care se desfăşoară întregul proces al mâncărurilor, vă vor trezi sentimentul unei vieţi liniştite, dincolo de agitaţia marilor oraşe.Annabel vă prezintă secretele reţetelor sale şi vă promite să vă transforme în adevărate staruri ale bucătăriilor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii