Reinert premiază familiile inimoase în bucătărie!

(0)
postat de
Reinert România sărbătorește pe 3 Mai 2015 opt ani de la lansarea oficială în România, prilej cu care dă startul unei noi campanii promoționale dedicate consumatorilor finali.

Campania, intitulată generic "Familii inimoase în bucătărie", se desfășoară în perioada 3 Mai - 26 Iulie 2015, la nivel național, și a fost gândită pentru a răsplăti consumatorii fideli brandului Reinert.

Pe durata campaniei sunt puse în joc 100 de premii constând în electrocasnice pentru bucătărie (3 espressoare Krups Espresseria (unul/lună), 12 maşini de făcut pâine Philips (una/săptămână), 85 sandwich makere Philips (unul/zi)), la care se adaugă marele premiu de „10.000 LEI pentru cele mai inimoase idei". Există şi o componentă de premii „garantate" pentru primii 50 de participanţi, precum şi o serie de titluri onorifice pentru „cele mai inimoase familii în bucătărie" acordate săptămânal familiilor care înscriu cele mai multe inimioare în competiţie. Toate detaliile legate de mecanismul şi regulamentul promoţiei „Familii inimoase în bucătărie" sunt disponibile pe http://www.promotiilereinert.ro/.În cadrul campaniei vor participa toate produsele brand Reinert disponibile la raftul cu autoservire din cadrul marilor rețele de magazine. Produsele participante vor avea aplicată pe ambalaj eticheta cu însemnele promoției în ...
interiorul căreia se va afla un cod unic de participare, ce odată înscris pe platforma  http://www.promotiilereinert.ro/ oferă participanților o șansă la câștig.

Printre produsele participante la campanie se regăsesc și două produse lansate recent de Reinert România, ambele din categoria produselor premium,  fiind concepte unice pe piaţa locală:

„Pastete cu brânză şi viţă de vie", un produs inovator, ce combină într-o formulă unică gustul de carne cu cel de brânză de oaie (tip ricotta) şi aroma frunzei de viţă de vie;

„Salam Parmesali" ce vine cu noutatea învelişului de parmezan, care dă savoare şi un gust deosebit produsului.
Alte articole cu:
mezeluri concursuri
recomandari

Iata mai jos cele mai cunoscute mezeluri:1. Chorizo - sunt carnatii spanioli clasici facuti din carne de porc, ...

citește—

Iata care sunt cele mai bune 10 alimente pentru inima si sanatatea ta!

 

10. Ovaz - ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.