Reinert premiază familiile inimoase în bucătărie!

Reinert premiază familiile inimoase în bucătărie!

Reinert România sărbătorește pe 3 Mai 2015 opt ani de la lansarea oficială în România, prilej cu care dă startul unei noi campanii promoționale dedicate consumatorilor finali. Campania, intitulată generic "Familii inimoase în bucătărie", se desfășoară în perioada 3 Mai - 26 Iulie 2015, la nivel național, și a fost gândită pentru a răsplăti consumatorii fideli brandului Reinert. Pe durata campaniei sunt puse în joc 100 de premii constând în electrocasnice pentru bucătărie (3 espressoare Krups Espresseria (unul/lună), 12 maşini de făcut pâine Philips (una/săptămână), 85 sandwich makere Philips (unul/zi)), la care se adaugă marele premiu de „10.000 LEI pentru cele mai inimoase idei". Există şi o componentă de premii „garantate" pentru primii 50 de participanţi, precum şi o serie de titluri onorifice pentru „cele mai inimoase familii în bucătărie" acordate săptămânal familiilor care înscriu cele mai multe inimioare în competiţie. Toate detaliile legate de mecanismul şi regulamentul promoţiei „Familii inimoase în bucătărie" sunt disponibile pe http://www.promotiilereinert.ro/. În cadrul campaniei vor participa toate produsele brand Reinert disponibile la raftul cu autoservire din cadrul marilor rețele de magazine. Produsele participante vor avea aplicată pe ambalaj eticheta cu însemnele promoției în interiorul căreia se va afla un cod unic de participare, ce odată înscris pe platforma  http://www.promotiilereinert.ro/ oferă participanților o șansă la câștig. Printre produsele participante la campanie se regăsesc și două produse lansate recent de Reinert România, ambele din categoria produselor premium,  fiind concepte unice pe piaţa locală: „Pastete cu brânză şi viţă de vie", un produs inovator, ce combină într-o formulă unică gustul de carne cu cel de brânză de oaie (tip ricotta) şi aroma frunzei de viţă de vie; „Salam Parmesali" ce vine cu noutatea învelişului de parmezan, care dă savoare şi un gust deosebit produsului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide