Relaxeaza-te pe culinar.ro cu ceai si fursecuri

Participa la concursul organizat pe culinar.ro si castiga unul dintre cele 5 premii puse in joc. Voucherele le vei putea folosi pentru a face cumparaturi in magazinul on-line Kokoon.ro, iar borcanele cu fursecuri de la American Desserts vor merge numai bine cu un ceai aromat.

Ce trebuie sa faci? Pentru a participa la concurs trebuie sa indeplinesti doar doua conditii: 1. sa fii membru culinar.ro; si 2. sa publici cat mai multe retete de prajituri pentru ceai

Perioada de desfasurare a concursului: 01 februarie 2011 - 27 februarie 2011, ora 23:59 (ora Romaniei)

Reguli de participare si desfasurare a concursului: La concurs pot participa doar persoanele care au cont valid pe www.culinar.ro Daca nu ai cont inregistreaza-te. Nu dureaza mult. Daca ai cont trebuie sa te autentifici pentru a participa la concurs. Clonele vor fi excluse automat din concurs. Nu incerca sa iti faci mai multe conturi!

Pentru a fi inscris in concurs trebuie doar sa uploadezi cat mai multe retete (in imagini) de prajturi pentru ceai (fursecuri, biscuiti, briose, prajituri cu crema, tarte si orice bunatate dulce care credeti ca merge bine la un ceai cald). Cu cat mai multe retete cu atat mai multe sanse de castig

IMPORTANT! Vor fi considerate participante la concurs doar retetele de prajituri pentru ceai care au cel putin trei imagini si au fost ulpoadate in perioada desfasurarii concursului. O imagine trebuie sa reprezinte inredientele, cel putin una dintre imagini sa prezinte o etapa intermediara a prepararii, iar alta sa reprezinte produsul final. Imaginile vor fi redimensionate automat la latimea de 640 pixeli. Dimensiunea maxima este de 1.5 megabytes, iar rezolutia maxima este de 3000x3000 pixeli.   Pentru a intelege mai bine cum poti adauga imagini la reteta ta urmareste galeria de imagini aici.   Retetele trebuie sa fie incadrate la categoriile corespunzatoare, dar nu in afara categoriei „dulciuri”.

Acordarea premiilor

Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti filmata pe calculator. Fiecare reteta inscrisa in concurs va participa la tragerea la sorti, astfel ca fiecare reteta inscrisa reprezinta o sansa in plus. Castigatorii se vor anunta in data de 28 februarie 2011. Premiile constand in tichetele cadou vor fi expediate prin email, iar borcanele cu fursecuri vor fi expediate prin posta ori prin curier la domiciliul castigatorilor.

Premiile

Premiul I- un voucher in valoare de 300 lei pentru cumparaturi pe kokoon.ro plus un borcan cu fursecuri de la American deserts.

Premiul II- un voucher in valoare de 200 lei pentru cumparaturi pe kokoon.ro plus un borcan cu fursecuri de la American deserts.

Premiul III- un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi pe kokoon.ro plus un borcan cu fursecuri de la American deserts.

Plus 2 premii speciale constand in cate 2 borcane cu fursecuri de la American deserts

Cum iti faci cont pe Culinar.ro?

Pentru a participa la concurs trebuie sa ai cont valid pe www.culinar.ro. Acest lucru inseamna sa ai o adresa de e-mail reala si corecta. Pasii pentru crearea unui cont sunt urmatorii: -apasati butonul Inregistrare si completati CORECT toate campurile cerute. -veti primi automat un mesaj de validare pe adresa de e-mail completata la Inregistrare -urmeaza pasii din mesajul primit pe e-mail si astfel ti-ai facut cont pe www.culinar.ro   UPDATE:
Cei cinci castigatori ai concursului sunt urmatoarii:
Locul 1 Bucataria lui Dodo cu reteta Fursecuri Oaca-Oaca
Locul 2 anton_37023 cu reteta Prajitura cu branza
Locul 3 andreeachinesefood cu reteta Inimioare cu migdale si portocale
Locul 4 boby_beraru cu reteta Rafaello
Locul 5 LALYCA cu reteta Cornuri cu mere

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac oparit

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Cele mai apreciate rețete
Pasca fara aluat (reteta video)
1
Prajituri

Pasca fara aluat (reteta video)

Pasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...

Pasca fara aluat (reteta video)
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
2
Prajituri

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe

Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...

Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructe
Scovergi ardelenesti
3
Gogosi

Scovergi ardelenesti

Reţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.

Scovergi ardelenesti
Prajitura cu piure de castane
4
Prajituri

Prajitura cu piure de castane

O prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!

Prajitura cu piure de castane
Foi napolitana cu blat de nuga
5
Prajituri

Foi napolitana cu blat de nuga

Este o reteta mostenita de la bunica mea, prajitura preferata din copilaria mea.

Foi napolitana cu blat de nuga
Parteneri
Spaghetti alla checca sul rogo
Bucataras.RO

Spaghetti alla checca sul rogo

Spaghetti alla checca sul rogo
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
ReteteCulinare.RO

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!