Meniul noului sezon propune mancaruri rafinate realizate cu ingredinte proaspete. Poti manca un Gaspacho, o salata, file de biban in sos de bere si, bineinteles, un desert racoros precum parfe de limoneta sau carpaccio de ananas. Ineditul acestui loc este reprezentat si de serile concept. Fiecare seara de joi va imbraca forma unui show culinar tematic. Oaspetii restaurantului vor manca paste, salate, risotto sau preparate la gratar. De asemenea, acestia se vor putea implica pentru a-si croi mancaruri dupa gustul si imaginatia lor. Costul unei astfel de seri este unic.Cheful Jakob Hausmann, care este si detinatorul restaurantului Mica Elvetie, are in plan o noua locatie intr-o zona centrala a Bucurestiului. „Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tanar. Drept urmare si meniul va fi adaptat cerintelor unui astfel de target.
Calitatea mancarii va ramane insa un lucru de necontestat. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete la preturi corecte” declara Jakob Hausmann. Noua locatie Mica Elvetie va fi operata de firma de consultanta gastronomica detinuta de Jakob Hausmann, Gastroexpert. In prezent, un alt proiect al companiei este deschiderea unui restaurant partener in Craiova. De asemenea, prin Gastroexpert, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip. Restaurantul Mica Elvetie s-a deschis in anul 1998 si functioneaza in locatia actuala din 2006. Este un restaurant cu specific international, cu o dominanta generalista. Locatia targeteaza un public de top. In 2011, Mica Elvetie a avut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiAm pus zaharul in cratita la caramelizat, eu am adaugat si o bucatica de unt dar daca faceti reteta de post nu mai puneti...
Orez cu prune uscateRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii