S-a deschis gradina Mica Elvetie

S-a deschis gradina Mica Elvetie

Meniul noului sezon propune mancaruri rafinate realizate cu ingredinte proaspete. Poti manca un Gaspacho, o salata, file de biban in sos de bere si, bineinteles, un desert racoros precum parfe de limoneta sau carpaccio de ananas.   Ineditul acestui loc este reprezentat si de serile concept. Fiecare seara de joi va imbraca forma unui show culinar tematic. Oaspetii restaurantului vor manca paste, salate, risotto sau preparate la gratar. De asemenea, acestia se vor putea implica pentru a-si croi mancaruri dupa gustul si imaginatia lor. Costul unei astfel de seri este unic.Cheful Jakob Hausmann, care este si detinatorul restaurantului Mica Elvetie, are in plan o noua locatie intr-o zona centrala a Bucurestiului. „Cu deschiderea acestui nou restaurant vom viza un public mai tanar. Drept urmare si meniul va fi adaptat cerintelor unui astfel de target.
Calitatea mancarii va ramane insa un lucru de necontestat. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete la preturi corecte” declara Jakob Hausmann. Noua locatie Mica Elvetie va fi operata de firma de consultanta gastronomica detinuta de Jakob Hausmann, Gastroexpert. In prezent, un alt proiect al companiei este deschiderea  unui restaurant partener in Craiova. De asemenea, prin Gastroexpert, Hausmann a consiliat peste alte 11 locatii printre care Alpin Hotel, Clasico, Old Time in Tulcea, Black Tulip. Restaurantul Mica Elvetie s-a deschis in anul 1998 si functioneaza in locatia actuala din 2006. Este un restaurant cu specific international, cu o dominanta generalista. Locatia targeteaza un public de top. In 2011, Mica Elvetie a avut o cifra de afaceri de peste 35.000 de euro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Sarmale fierte in oala de lut

Sarmale fierte in oala de lut

Sarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.

Sarmale fierte in oala de lut
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)

1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...

Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura simpla cu nuci si mere
1
Prajituri

Prajitura simpla cu nuci si mere

Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...

Prajitura simpla cu nuci si mere
Prajitura cu foi de zahar ars
2
Prajituri

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Piept de gasca cu sos Cassis
3
Mancaruri cu carne

Piept de gasca cu sos Cassis

se incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....

Piept de gasca cu sos Cassis
Parteneri
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Prajitura cu Nutella si nuca prajita
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita