Timp de 3 zile, până în 14 octombrie, toţi iubitorii vinului vor avea posibilitatea să deguste gratuit sutele de vinuri expuse de producătorii români şi de invitaţii din străinătate. Gastronomia va avea şi de această dată un loc special la VINTEST 2012: maeștrii bucătari, cofetari și patiseri vor face demonstrații și vor concura sub privirile vizitatorilor. Din program nu vor lipsi nici lansările unor publicaţii de specialitate, tombole și multe concursuri. Pentru a înţelege mai bine care este secretul îmbinării vinului cu mâncarea, experţi degustători, membrii ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR) şi somelieri vor prezenta publicului arta degustării vinului şi totodată asocierea lor cu diferite meniuri. Evenimentele speciale rămân în atenția noastră, amintind din cadrul programului de promovare al salonului degustări de vinuri româneşti, la care invitați speciali vor fi ambasadori, manageri ai companiilor de top, personalități culturale, reprezentanți ai autorităților locale și jurnaliști. Vizitele la crame ale jurnaliștilor din presa locală, națională și din turism, vor transmite că în România avem turism viticol. Organizatorii pregătesc de pe acum și cea de a III-a ediție a Salonului VINTEST, care va avea loc în 6 – 9 iunie 2013, la Sala Palatului, în aceeași perioadă cu cel de-al 36-lea Congres al Viei și Vinului. După 45 de ani congresul va avea loc, din nou, la București. Evenimentul internațional va reuni cele 45 de țări membre și ca în fiecare an principalii cercetători ai viticulturii, vinificației, economiei și dreptului vor discuta ultimele dezvoltări din sectorul vitivinicol, incluzând în program și sesiuni tehnice. Vă aşteptăm să ciocnim împreună un pahar de vin românesc!
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateUsor, rapid si delicios acest Tiramisu in monoportii, perfect pentru orice zi a saptamanii. Pofta buna!!
Tiramisu la paharPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarCuloare si savoare, atat de simplu!
Savarine cu aluat dospit si fructe exoticeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii