Salonul national Vintest - editia a doua

(0)
postat de
Timp de 3 zile, până în 14 octombrie, toţi iubitorii vinului vor avea posibilitatea să deguste gratuit sutele de vinuri expuse de producătorii români şi de invitaţii din străinătate.

Gastronomia va avea şi de această dată un loc special la VINTEST 2012: maeștrii bucătari, cofetari și patiseri vor face demonstrații și vor concura sub privirile vizitatorilor. Din program nu vor lipsi nici lansările unor publicaţii de specialitate, tombole și multe concursuri.

Pentru a înţelege mai bine care este secretul îmbinării vinului cu mâncarea, experţi degustători, membrii ai Asociaţiei Degustătorilor Autorizaţi din România (ADAR) şi somelieri vor prezenta publicului arta degustării vinului şi totodată asocierea lor cu diferite meniuri.

Evenimentele speciale rămân în atenția noastră, amintind din cadrul programului de promovare al salonului degustări de vinuri româneşti, la care invitați speciali vor fi ambasadori, manageri ai companiilor de top, personalități culturale, reprezentanți ai autorităților locale și jurnaliști. Vizitele la crame ale jurnaliștilor din presa locală, națională și din turism, vor transmite că în România avem turism viticol.

Organizatorii pregătesc de pe acum și cea de a III-a ediție a Salonului VINTEST, care va avea loc în 6 – 9 iunie 2013, la Sala Palatului, în aceeași perioadă cu cel de-al ...
36-lea Congres al Viei și Vinului. După 45 de ani congresul va avea loc, din nou, la București.

Evenimentul internațional va reuni cele 45 de țări membre și ca în fiecare an principalii cercetători ai viticulturii, vinificației, economiei și dreptului vor discuta ultimele dezvoltări din sectorul vitivinicol, incluzând în program și sesiuni tehnice.

 

Vă aşteptăm să ciocnim împreună un pahar de vin românesc!
recomandari

O intalnire deosebita va avea loc vineri, 7 octombrie 2011, la Bucuresti, unde invitati speciali vor fi ...

citește—

Gatitul cu vin poate fi o placere si o provocare, sa nu mai vorbim de faptul ca mancarea ta va fi mult mai ...

citește—

Exista vinuri care trebuie baute la cel mult doi ani dupa imbuteliere. Dupa acest interval vinul incepe sa isi ...

citește—

Trebuie sa pregatesti o cina fastuoasa sau vrei sa faci cadou o sticla de vin si ti- e greu sa te ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.