Au mai ramas sapte zile pana la deschiderea oficiala a Targului International de Vinuri GoodWine

Editia de primavara a GoodWine se bucura inca odata de o participare de exceptie, practic cea mai numeroasa din peisajul evenimentelor de profil organizate in Bucuresti si in tara.  Din cei peste 30 de expozanti, producatorii romani, straini, importatorii si distribuitorii, vor aduce in fata vizitatorilor circa 500 de vinuri, din care peste 100 vor fi prezentate in premiera vizitatorilor din Bucuresti. Printre participanti, nume de referinta si de excelenta in industria vinicola romaneasca, dar si nou intrati pe aceasta piata sunt: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Crama Oprisor, SERVE, Vinarte, Cramele Rotenberg, Senator Wine, Domeniile Samburesti, Cramele Recas, Domeniile Ostrov, Vinicola Averesti, AMB Wine, Domeniile Vanju Mare, Speed Husi, Budureasca, Vincon, Gramma Wines, Asociatia Producatorilor din Dragasani (Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu), METRO Romania, Michel Torino (Argentina), Vylyan (Ungaria), Schlumberger (Austria), Edoardo Miroglio (Bulgaria), Tenuta Carreta (Italia), Garling Selection (Republica Moldova), Cricova Romania (selectii de vinuri si spumante din Republica Moldova). Accesoriile dedicate vinului vor fi reprezentate de trei companii din tara si din strainatate – ITU Refrigeration, Climadiff, Cheia Vinului si editura House of Guides. Showurile gastronomice  ce se vor desfasura pe parcursul celor trei zile ale evenimentului  vor aduce  in fata vizitatorilor preparate ale gastronomiei de lux, fiind profesionist asociate cu vinurile expozantilor de catre membrii Asociatiei Somelierilor din Romania. Master of Ceremony pe toata durata GoodWine este cunoscutul critic, realizator de emisiuni dedicate vinului si reprezentantul Romaniei al OIV, Catalin Paduraru. Gurmanzii se vor putea delecta, nu numai cu produsele preparate in cadrul showurilor gastronomice,  dar si cu preparate din trufe disponibile la standul Truffex, branzeturile  Raraul, Napolact si mezelurile traditionale oferite de compania Angst. De asemenea, branzeturile maturate si mezelurile  crud-uscate din Italia sunt oferite  pentru degustari de catre compania Nordic Impex. Echipamentele profesionale pentru pregatirea preparatelor culinare din cadrul show-urilor gastronomice sunt asigurate de Conti Grup.  Aqua Carpatica va oferi apa plata si minerala. Pentru a mentine adrenalina la niveluri ridicate, cafeaua premium Bristot sta la dispozitia tuturor, gratis, pe toata durata desfasurarii GoodWine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Ghiveci calugaresc de vinete
4
Romania

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Tarta cu piersici
5
Romania

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici