Editia de primavara a GoodWine se bucura inca odata de o participare de exceptie, practic cea mai numeroasa din peisajul evenimentelor de profil organizate in Bucuresti si in tara. Din cei peste 30 de expozanti, producatorii romani, straini, importatorii si distribuitorii, vor aduce in fata vizitatorilor circa 500 de vinuri, din care peste 100 vor fi prezentate in premiera vizitatorilor din Bucuresti. Printre participanti, nume de referinta si de excelenta in industria vinicola romaneasca, dar si nou intrati pe aceasta piata sunt: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Crama Oprisor, SERVE, Vinarte, Cramele Rotenberg, Senator Wine, Domeniile Samburesti, Cramele Recas, Domeniile Ostrov, Vinicola Averesti, AMB Wine, Domeniile Vanju Mare, Speed Husi, Budureasca, Vincon, Gramma Wines, Asociatia Producatorilor din Dragasani (Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu), METRO Romania, Michel Torino (Argentina), Vylyan (Ungaria), Schlumberger (Austria), Edoardo Miroglio (Bulgaria), Tenuta Carreta (Italia), Garling Selection (Republica Moldova), Cricova Romania (selectii de vinuri si spumante din Republica Moldova). Accesoriile dedicate vinului vor fi reprezentate de trei companii din tara si din strainatate – ITU Refrigeration, Climadiff, Cheia Vinului si editura House of Guides. Showurile gastronomice ce se vor desfasura pe parcursul celor trei zile ale evenimentului vor aduce in fata vizitatorilor preparate ale gastronomiei de lux, fiind profesionist asociate cu vinurile expozantilor de catre membrii Asociatiei Somelierilor din Romania. Master of Ceremony pe toata durata GoodWine este cunoscutul critic, realizator de emisiuni dedicate vinului si reprezentantul Romaniei al OIV, Catalin Paduraru. Gurmanzii se vor putea delecta, nu numai cu produsele preparate in cadrul showurilor gastronomice, dar si cu preparate din trufe disponibile la standul Truffex, branzeturile Raraul, Napolact si mezelurile traditionale oferite de compania Angst. De asemenea, branzeturile maturate si mezelurile crud-uscate din Italia sunt oferite pentru degustari de catre compania Nordic Impex. Echipamentele profesionale pentru pregatirea preparatelor culinare din cadrul show-urilor gastronomice sunt asigurate de Conti Grup. Aqua Carpatica va oferi apa plata si minerala. Pentru a mentine adrenalina la niveluri ridicate, cafeaua premium Bristot sta la dispozitia tuturor, gratis, pe toata durata desfasurarii GoodWine.
Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorPlacintele Poale in brau sunt niste placinte traditionale moldovenesti, pline de savoare si gusturi minunate, care te imbie...
Placinte Poale in brauPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelPlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaReteta o am de a o buna prietena... am mancat la ea, mi-a placut, i-am cerut reteta si am trecut la confectionat.
Placinta cu branza dulce stafide si foiGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcO mancare tare gustoasa si perfecta pentru masa de pranz.
Escalop de porc cu ciuperci bruneReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii