Editia de primavara a GoodWine se bucura inca odata de o participare de exceptie, practic cea mai numeroasa din peisajul evenimentelor de profil organizate in Bucuresti si in tara. Din cei peste 30 de expozanti, producatorii romani, straini, importatorii si distribuitorii, vor aduce in fata vizitatorilor circa 500 de vinuri, din care peste 100 vor fi prezentate in premiera vizitatorilor din Bucuresti. Printre participanti, nume de referinta si de excelenta in industria vinicola romaneasca, dar si nou intrati pe aceasta piata sunt: Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Jidvei, Crama Oprisor, SERVE, Vinarte, Cramele Rotenberg, Senator Wine, Domeniile Samburesti, Cramele Recas, Domeniile Ostrov, Vinicola Averesti, AMB Wine, Domeniile Vanju Mare, Speed Husi, Budureasca, Vincon, Gramma Wines, Asociatia Producatorilor din Dragasani (Agricola Stirbey, Avincis, Via Sandu), METRO Romania, Michel Torino (Argentina), Vylyan (Ungaria), Schlumberger (Austria), Edoardo Miroglio (Bulgaria), Tenuta Carreta (Italia), Garling Selection (Republica Moldova), Cricova Romania (selectii de vinuri si spumante din Republica Moldova). Accesoriile dedicate vinului vor fi reprezentate de trei companii din tara si din strainatate – ITU Refrigeration, Climadiff, Cheia Vinului si editura House of Guides. Showurile gastronomice ce se vor desfasura pe parcursul celor trei zile ale evenimentului vor aduce in fata vizitatorilor preparate ale gastronomiei de lux, fiind profesionist asociate cu vinurile expozantilor de catre membrii Asociatiei Somelierilor din Romania. Master of Ceremony pe toata durata GoodWine este cunoscutul critic, realizator de emisiuni dedicate vinului si reprezentantul Romaniei al OIV, Catalin Paduraru. Gurmanzii se vor putea delecta, nu numai cu produsele preparate in cadrul showurilor gastronomice, dar si cu preparate din trufe disponibile la standul Truffex, branzeturile Raraul, Napolact si mezelurile traditionale oferite de compania Angst. De asemenea, branzeturile maturate si mezelurile crud-uscate din Italia sunt oferite pentru degustari de catre compania Nordic Impex. Echipamentele profesionale pentru pregatirea preparatelor culinare din cadrul show-urilor gastronomice sunt asigurate de Conti Grup. Aqua Carpatica va oferi apa plata si minerala. Pentru a mentine adrenalina la niveluri ridicate, cafeaua premium Bristot sta la dispozitia tuturor, gratis, pe toata durata desfasurarii GoodWine.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzTrebuie sa recunosc ca sotul a pregatit sushi, eu doar l-am ajutat(mult!!) :) Este prima data cand facem in casa si a fost...
Sushi
Comentarii