Alege preparatele din fructe de mare și adu savoarea vacanţei mediteraneene chiar la tine acasă. Impresionează-ți invitații cu un aperitiv select alcătuit din inele de creveţi cu sos (24,99 lei), creveţi uriaşi (69,99 lei), file de somon (34,99 lei), cocktail de fructe de mare (14,99 lei) sau creveţi în panadă crocantă, cu sos chili (17,99 lei). Alături de acestea, poţi aşeza pe masă o selecţie de antreuri fine precum pasta de anghinare (6,49 lei), aperitiv de vinete cu roşii (3,99 lei), pasta de ardei picantă (3,99 lei) sau ardei iuţi măcinaţi, în ulei de măsline (6,99 lei). Pentru felul principal, transformă în vedetă a festinului culinar homarul întreg fiert (34,99 lei) asezonat cu gustoasele sosuri cu vin (4,99 lei) sau acompaniat de cartofii gratinaţi (9,99 lei). Completează meniul cu variantele delicioase de paste şi sosuri: paste cu condimente (9,99 lei), tagliatelle (8,99 lei), fusilloni (6,49 lei), sos de roşii pentru paste (7,99 lei), sos de muştar (3,99 lei) sau sos Pesto (6,99 lei). Meniul de Paşte îşi dezvăluie rafinamentul prin asocierea diverselor vinuri cu preparatele culinare. Serveşte minunatul file din piept de raţă cu umplutură de castane şi merişoare (34,99 lei) cu o sticlă de Château Les Clottiers Blaye A.O.C Côtes de Bordeaux (29,99 lei) , fileul de somon în aluat (24,99 lei) cu un vin alb sec, Chablis A.O.P. Chablis / Borgogne (49,99 lei) sau alege să asociezi preparatele tale cu selecţia de vinuri Bordeaux (59,99 lei). Deliciile inconfundabile ale mesei vor fi cu siguranță deserturile Deluxe. Prăjitura cu brânză şi ciocolată sau brânză şi lămâie (29,99 lei), deserturile cu căpşune sau ciocolată (19,99 lei), tortul de îngheţată (9,99 lei), tortul cu fructe (39,99 lei) sunt doar câteva dintre produsele dulci care îţi vor completa incredibila experienţă culinară Deluxe. La finalul mesei, domnii se vor putea delecta cu un pahar de whiskey Bourbon (49,99 lei), iar doamnele vor putea savura un sorbet cu Marc de Cava (14.99 lei) sau selecţia de praline umplute (12,99 lei). La Lidl au sosit deliciile primăverii! Pentru mesele de Paşte alege preparatele inedite gama Deluxe pentru experienţe culinare desăvârşite.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaNumai cand imi amintesc de tocanita taraneasca de cartofi, a mamei, preparata cu carne de porc de la oala cu untura, salivez....
Mancare taraneasca de cartofi si ciolan afumatIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii