Seara spaniola la Kings Land Ineu

(0)
postat de
Revista Millesime va invita sa le fiţi alături sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 18:30, la o serată spaniolă organizată de partenerii de la Kings Land Ineu. Vom avea ocazia să degustăm patru vinuri spaniole deosebite, toate însoţite de preparate spaniole tradiţionale. Cele patru vinuri din regiunea viticolă Rioja sunt: Miguel Merino Viñas Jóvenes 2008, Peñagudo Crianza de la Bodegas Amador Garcia, Tierra Crianza de la Agricola Labastida şi Heredad de Ustarán Crianza de la Bodegas Viñadores Artesanos.

Vinurile şi preparatele vor fi acompaniate de muzică spaniolă live (chitară - voce), dar şi de un spectacol de dansuri spaniole.

Preţul unui bilet de acces pentru acest eveniment este de 100 lei pe persoană.

Pentru o mai bună organizare vă rugăm să faceţi rezervările în prealabil la adresa de email office@millesime.ro sau la numerele de telefon 0731 333 660 (Dorin Popa), 0723 188 008 (Georgeta Bocşe).


Millésime, revista de cultura şi civilizaţia vinului, este dedicată în special pasionaţilor de vin, producătorilor, celor care sunt abia intraţi în lumea vinului, celor din sectorul HoReCa, magazinelor de specialitate, adică tuturor celor care savurează un pahar de vin bun sau sunt în așteptarea acestuia.

Complexul Kings Land este situat la 15 km de Oradea, în localitatea Ineu de Criş, în direcţia Cluj Napoca. Se întinde pe o ...
suprafaţă de aproximativ 60 de hectare unde se desfăşoară mai multe activităţi recreative cum ar fi: echitaţie cu cai de rasa Frizian, teren de polo, 2 lacuri de pescuit de aproximativ 8 hectare, 30 de pontoane de pescuit, cabane cu loc de luat masa şi barbeque, teren de golf cu 9 cupe, casa clubului de golf, loc de învăţare a loviturilor scurte şi de precizie pentru jocul de golf (Putting Green), loc de antrenament pentru loviturile din groapa cu nisip pentru golf (Bunker), loc de antrenament pentru lovituri scurte, medii sau lungi (Driving Range), 9 găuri pentru footgolf, pistă de avioane ultra uşoare şi planoare, restaurant cu capacitate de peste 300 de locuri, parcare de 3000 metri pătraţi şi alte atracţii pentru vizitatori.
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.