Din gama nou lansata fac parte bauturile racoritoare instant din fructe 100% naturale, obtinute prin procesul de freeze-dry (liofilizare). Acest proces de extractie a substantei concentrate de fructe permite mentinerea aromei originale si peste 98% din vitamintele fructului proaspat. Astfel, cand pudra din fruct proaspat Freeze-dried se dizolva, absoarbe apa refacand sucul initial de fruct proaspat. De ce sunt produsele Stevielle unice in lume? Fata de alte produse care au in compozitie stevia, produsele Stevielle nu au alte adaosuri de zaharuri exceptandu-le pe cele naturale, din fructele procesate prin freeze-dry. Deoarece sunt indulcite cu STEVIA (extractul Rebaudioziada A 97%), zaharurile din bauturile racoritoare instant Stevielle sunt aduse doar de catre fructele naturale , fiind cuprinse intre 0,3g si 1,4g la 200 ml suc final. Aportul caloric al bauturilor racoritoare instant Stevielle variaza intre 8 calorii (per portia de produs in 200 ml apa) pentru varianta acrisoara cu roselle, menta si lamaie, 13 calorii pentru cel cu lychee, roselle si lamaie, in timp ce varianta cea mai dulce de produs, cu lychee, lamaie si afine nu depaseste 14 calorii pentru 200 ml de produs final. De ce au atat de putine zaharuri si calorii? Stevia rebaudiana Bertoni, planta originala din Brazilia si Paraguay, in stare naturala, este incredibil de dulce: de 10-15 ori mai dulce decat zaharul dar ZERO ZAHARURI si ZERO CALORII si are o multitudine de vitamine si minerale extraordinar de sanatoase pentru organismul uman. Prin prelucrare industriala, din frunzele uscate se obtine un produs cristalin, alb, numit steviozid, care este de 100-200 de ori mai dulce decat zaharul. Mai pot fi separate si alte glicozide superioare calitativ, cu rol indulcitor, precum este Rebaudiozida A 97% (de 300 de ori mai dulce decat zaharul). Acesta este, efectiv, singurul indulcitor din componenta produselor Stevielle, un extract cu ZERO zahar,ZERO calorii si non-toxica.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAnul acesta am pus impreuna cu mama gogonele colorate si dragute, ne-am jucat aranjandu-le in borcane, dar cel mai mult o sa...
Gogonele in saramuraReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresInca de cand am citit articolul "My blueberry nights - starile unei fete ce iubeste tarta cu afine" postat de catre Adinuta,...
Cheesecake cu dulceata de afine (fara coacere)Se pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii