The Harbour premiază cei mai buni bloggeri culinari ai anului 2011

The Harbour premiază cei mai buni bloggeri culinari ai anului 2011

Categoriile propuse sunt nouă la număr, se vor premia cele mai bune recenzii de restaurante (din perspectiva bloggerului), cel mai bun blogger reţetar, cel mai bun blog de nişă, cele mai bune fotografii de preparate, cea mai accesată pagină de Facebook a unui blogger, cel mai bun travel &food blogger, cea mai bună fotografie de produs culinar finit (food porn).

Juriul Galei, cel care va desemna castigatorii fiecarei categorii, este format din: Doru Panaitescu, blogger si proprietar www.afterhours.ro, Eugenia Budurea, redactor sef revista Horeca Romania, Tiberiu Fueriu, redactor sef Food&Bar Magazine, 1 reprezentant restaurant The Harbour si 1 reprezentant sponsor principal Logitech.

Între 5 - 31 ianuarie 2012, intra si inscrie-ti blogul în Gala BLOGourmet! Cum părerea publicului contează pentru noi, juriul va tine cont de aceasta in deliberarile sale, în perioada 1-18 februarie publicul este invitat sa-si sustina favoritii! Trimite-ţi favoriţii pe podiumul Galei ce avea loc pe 24 februarie! Premiile vor fi oferite de Logitech, Bilancia si Bristot. Evenimentul este sustinut de Culinar.ro.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori