Categoriile propuse sunt nouă la număr, se vor premia cele mai bune recenzii de restaurante (din perspectiva bloggerului), cel mai bun blogger reţetar, cel mai bun blog de nişă, cele mai bune fotografii de preparate, cea mai accesată pagină de Facebook a unui blogger, cel mai bun travel &food blogger, cea mai bună fotografie de produs culinar finit (food porn).
Juriul Galei, cel care va desemna castigatorii fiecarei categorii, este format din: Doru Panaitescu, blogger si proprietar www.afterhours.ro, Eugenia Budurea, redactor sef revista Horeca Romania, Tiberiu Fueriu, redactor sef Food&Bar Magazine, 1 reprezentant restaurant The Harbour si 1 reprezentant sponsor principal Logitech.
Între 5 - 31 ianuarie 2012, intra si inscrie-ti blogul în Gala BLOGourmet! Cum părerea publicului contează pentru noi, juriul va tine cont de aceasta in deliberarile sale, în perioada 1-18 februarie publicul este invitat sa-si sustina favoritii! Trimite-ţi favoriţii pe podiumul Galei ce avea loc pe 24 februarie! Premiile vor fi oferite de Logitech, Bilancia si Bristot. Evenimentul este sustinut de Culinar.ro.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii