Tnuva lansează brânza proaspătă Cottage cu Ardei Gras

(0)
admin postat de


Tnuva Cottage cu Ardei Gras continuă rețeta mult apreciată – un amestec sănătos de brânză proaspătă și smântână cremoasă – la care ardeiul gras adaugă un plus de savoare. Poate fi servită simplă sau pe felii de pâine pentru o masă sățioasă.

“Tnuva Cottage cu Ardei Gras vine să asigure o masă delicioasă la birou, acasă sau în parc, acoperind nevoia de produse de cea mai bună calitate și integrându-se în stilul de viață sănătos. Am continuat inovarea în materie de gust pentru gama Tnuva Cottage tocmai din dorința de a satisfice cele mai pretențioase gusturi”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva România.

Tnuva Cottage Ardei Gras este disponibilă în ambalaj de 175g și are doar 5% grăsime. Gama Tnuva Cottage conţine acum şase sortimente:
• Tnuva Cottage 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage 5% grăsime, 360g

• Tnuva Cottage Măsline Verzi 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage Mărar şi Usturoi 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage Ardei Gras 5% grăsime, 175g

• Tnuva Slim Cottage 2% grăsime, 175g

 

Tnuva, cel mai mare producător de lactate din Israel, aduce pe piața din România know-how-ul acumulat în 80 de ani de experiență, aplicat la toate nivelurile, de la materia primă folosită, la producție, distribuție, vânzare sau marketing. Tnuva România a fost fondată în anul 2004. Scopul companiei ...
este să devină unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața extrem de competitivă a lactatelor din România, prin creșterea standardelor de calitate pentru produsele lactate și prin revitalizarea domeniului producției de lactate din România.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate