Tnuva lansează brânza proaspătă Cottage cu Ardei Gras

(0)
postat de


Tnuva Cottage cu Ardei Gras continuă rețeta mult apreciată – un amestec sănătos de brânză proaspătă și smântână cremoasă – la care ardeiul gras adaugă un plus de savoare. Poate fi servită simplă sau pe felii de pâine pentru o masă sățioasă.

“Tnuva Cottage cu Ardei Gras vine să asigure o masă delicioasă la birou, acasă sau în parc, acoperind nevoia de produse de cea mai bună calitate și integrându-se în stilul de viață sănătos. Am continuat inovarea în materie de gust pentru gama Tnuva Cottage tocmai din dorința de a satisfice cele mai pretențioase gusturi”, spune Adriana Ionescu, Director de Marketing Tnuva România.

Tnuva Cottage Ardei Gras este disponibilă în ambalaj de 175g și are doar 5% grăsime. Gama Tnuva Cottage conţine acum şase sortimente:
• Tnuva Cottage 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage 5% grăsime, 360g

• Tnuva Cottage Măsline Verzi 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage Mărar şi Usturoi 5% grăsime, 175g

• Tnuva Cottage Ardei Gras 5% grăsime, 175g

• Tnuva Slim Cottage 2% grăsime, 175g

 

Tnuva, cel mai mare producător de lactate din Israel, aduce pe piața din România know-how-ul acumulat în 80 de ani de experiență, aplicat la toate nivelurile, de la materia primă folosită, la producție, distribuție, vânzare sau marketing. Tnuva România a fost fondată în anul 2004. Scopul companiei ...
este să devină unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața extrem de competitivă a lactatelor din România, prin creșterea standardelor de calitate pentru produsele lactate și prin revitalizarea domeniului producției de lactate din România.