In fiecare episod din aceasta noua serie incantatoare, telespectatorii il vor urmari pe Buddy alaturi de echipa sa premiata, preparand prajituri uluitoare si extrem de apetisante, pe care – simplu spus – trebuie sa le vezi ca sa le crezi. De la un tort de nunta in forma Turnului inclinat din Pisa si pana la un tort in forma de masina de pompieri, dotat cu faruri, sirena si fum, nimic nu este mai presus de puterile acestei superechipe de cofetari. Ei reusesc sa faca pana si un tort in care stau pasari vii – sau altul care scuipa foc ! Seria le ofera telespectatorilor si o incursiune in viata personală a lui Valastro, absolut haotica. Urmariti-i pe Buddy si familia sa cum jongleaza cu cerintele tot mai solicitante ale muncii lor si grabiti-va sa prindeti un loc in fata la toate sarbatorile si certurile lor in familie. Aceasta familie unica a condus “Carlo’s” timp de mai bine de 40 ani, transformand-o in povestea de urias succes a zilelor noastre. ‘Regele cofetarilor’ este o prezentare fabuloasa si foarte placuta a modului cum traiesc un maestru cofetar si familia lui – un program care nu trebuie ratat ! ‘Regele cofetarilor’ este un program produs pentru Discovery de High Noon Entertainment.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacHumus reţetă
Humus reţetă cu ardei copt si masline negrePentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii