Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri albe, linistite si spumante, care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 16 zile ale evenimentului.
Clientii imbracati in alb vor avea ocazia sa castige premii simpatice si lectii de degustare.
Fiecare local partener va flolosi meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza vinul alb), promovare si, evident, vanzare. Publicul din Capitala va avea prilejul nu doar sa guste o selectie de vinuri albe la preturi speciale (la sticla sau pahar), ci si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.
La a doua editie a proiectului, prima fiind „Primavara in Rose”, vor fi prezenti producatori de top si importatori precum Cramele Recas, Crama Avincis - o noutate din Dragasani, precum si Casa Isarescu, Domeniile Sahateni, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution, Lerida, Alexandrion Group si Portugal Trading. Astfel, incepand cu 9 iulie, timp de 16 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 12 localuri bucurestene. Sunt vinuri albe, linistite sau efervescente, atent selectionate de producatorii si importatorii participanti.
Cei carora le plac escapadele in Centrul istoric vor trai Vara in alb la Charme (str. Smardan nr.12), Corelli Winebar (str. Smardan nr. 28) si la Cafeneaua Carada (str. Eugeniu Carada). Pentru ceilalti amatori, vinurile pot fi gasite la Rodon (str. Jean Louis Calderon nr. 16), 1000 de Chipuri (str 11 iunie nr 17), Nargila Grill&Bar (str. Bibescu Voda nr.1), Caffe Tabiet (str. Avrig nr. 29), cele doua locatii ale restaurantului Thalia (str. Cuza Voda nr. 179 si str. Sevastopol nr. 8 ) si in trei locatii Trattoria Verdi (str.Popa Nan nr. 140, str. Piscului nr.10 si str.Aviatorilor nr.19).
Vinul.Ro este o revista lunara despre vinuri&lifestyle si reprezinta cea mai mare comunitate online de pasionati de vinuri.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufPieptul de pui poate deveni o masa sofisticata daca ii faci cu condimente bune. Reteta video de mai sus te va ajuta sa iti...
Piept de pui in crusta de mustarIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii