Proiectul implica inscrierea mai multor vinuri albe, linistite si spumante, care vor fi listate, semnalizate si vandute in mod special pe perioada celor 16 zile ale evenimentului.
Clientii imbracati in alb vor avea ocazia sa castige premii simpatice si lectii de degustare.
Fiecare local partener va flolosi meniuri speciale, cu vinurile inscrise, care vor avea functie de informare (cum se produce, consuma si asociaza vinul alb), promovare si, evident, vanzare. Publicul din Capitala va avea prilejul nu doar sa guste o selectie de vinuri albe la preturi speciale (la sticla sau pahar), ci si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.
La a doua editie a proiectului, prima fiind „Primavara in Rose”, vor fi prezenti producatori de top si importatori precum Cramele Recas, Crama Avincis - o noutate din Dragasani, precum si Casa Isarescu, Domeniile Sahateni, Domeniile Samburesti, Murfatlar Romania, Heinrig Distribution, Lerida, Alexandrion Group si Portugal Trading. Astfel, incepand cu 9 iulie, timp de 16 zile, 23 de sortimente de vin vor putea fi degustate la preturi speciale in 12 localuri bucurestene. Sunt vinuri albe, linistite sau efervescente, atent selectionate de producatorii si importatorii participanti.
Cei carora le plac escapadele in Centrul istoric vor trai Vara in alb la Charme (str. Smardan nr.12), Corelli Winebar (str. Smardan nr. 28) si la Cafeneaua Carada (str. Eugeniu Carada). Pentru ceilalti amatori, vinurile pot fi gasite la Rodon (str. Jean Louis Calderon nr. 16), 1000 de Chipuri (str 11 iunie nr 17), Nargila Grill&Bar (str. Bibescu Voda nr.1), Caffe Tabiet (str. Avrig nr. 29), cele doua locatii ale restaurantului Thalia (str. Cuza Voda nr. 179 si str. Sevastopol nr. 8 ) si in trei locatii Trattoria Verdi (str.Popa Nan nr. 140, str. Piscului nr.10 si str.Aviatorilor nr.19).
Vinul.Ro este o revista lunara despre vinuri&lifestyle si reprezinta cea mai mare comunitate online de pasionati de vinuri.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii