Trei reţete de sandwich-uri create cu pâine de la Paul de Cristina Mazilu, în cadrul „Bread Artists″

Trei reţete de sandwich-uri create cu pâine de la Paul de Cristina Mazilu, în cadrul „Bread Artists″

„În cadrul proiectului Bread Artists, iniţiat cu Cristina Mazilu, am ales să transmitem consumatorilor noștri că din pâine se pot face feluri de mâncare spectaculoase, uşor de pregătit şi consumat. Cele trei propuneri de reţete de sandwich-uri create de Cristina cu painile de la Paul pot fi preparate rapid, acasă, pentru a fi consumate atât dimineaţa, cât şi în timpul zilei ca o gustare sățioasă”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România. „De cele mai multe ori, sandwich-urile sunt feluri de mâncare aflate într-o zonă banală sau chiar plictisitoare. Noi am încercat să le facem interesante, să folosim ingredientele creativ, în combinații inedite, ajutându-ne de texturi, condimente și un strop de imaginație”, a declarat Cristina Mazilu, autoarea Mazilique.ro. În cadrul evenimentului „Bread Artists”, fiecare participant a pus în valoare pâinea de la Paul într-o rețetă proprie de sandwich, pregătită pe loc. Preparatele au fost create cu Le pain complet - pâine cu miez dens şi de culoare închisă, perfectă la micul dejun, uşor prăjită şi unsă cu unt; Le pain platine - pâine ideală pentru toast-uri cu şuncă afumată, jambon sau alte delicatese, care se păstrează foarte bine şi poate însoţi toate mesele unei zile, de la mic dejun la cină; Le pain 6 cereales - paine din făină de grâu, secară, ovăz, porumb, semințe de in, grâu, orz, ovăz, susan și porumb, care merge foarte bine cu aperitive, brânzeturi și carne. Cei mai talentați „Bread Artists”, câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 în cadrul evenimentului, au creat următoarele sandwich-uri: Locul 1 - sandwich-ul botezat „Somon din țările calde”, realizat cu somon afumat, roșii uscate, frunze de valeriană și sos de muștar cu curry și cocos; Locul 2 – sandwich-ul „Proteina năzdrăvană”, care a combinat brânză de caju, bresaola, nuci și felii de măr Locul 3 - sandwich-ul denumit „33”, cu chutney de mango, brânză brie, parmezan, roșii uscate, castraveți și salată rucola. Pentru mai multe detalii despre pâinile de la Paul, urmăriți pagina de Facebook a Paul România.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos