„În cadrul proiectului Bread Artists, iniţiat cu Cristina Mazilu, am ales să transmitem consumatorilor noștri că din pâine se pot face feluri de mâncare spectaculoase, uşor de pregătit şi consumat. Cele trei propuneri de reţete de sandwich-uri create de Cristina cu painile de la Paul pot fi preparate rapid, acasă, pentru a fi consumate atât dimineaţa, cât şi în timpul zilei ca o gustare sățioasă”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România. „De cele mai multe ori, sandwich-urile sunt feluri de mâncare aflate într-o zonă banală sau chiar plictisitoare. Noi am încercat să le facem interesante, să folosim ingredientele creativ, în combinații inedite, ajutându-ne de texturi, condimente și un strop de imaginație”, a declarat Cristina Mazilu, autoarea Mazilique.ro. În cadrul evenimentului „Bread Artists”, fiecare participant a pus în valoare pâinea de la Paul într-o rețetă proprie de sandwich, pregătită pe loc. Preparatele au fost create cu Le pain complet - pâine cu miez dens şi de culoare închisă, perfectă la micul dejun, uşor prăjită şi unsă cu unt; Le pain platine - pâine ideală pentru toast-uri cu şuncă afumată, jambon sau alte delicatese, care se păstrează foarte bine şi poate însoţi toate mesele unei zile, de la mic dejun la cină; Le pain 6 cereales - paine din făină de grâu, secară, ovăz, porumb, semințe de in, grâu, orz, ovăz, susan și porumb, care merge foarte bine cu aperitive, brânzeturi și carne. Cei mai talentați „Bread Artists”, câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 în cadrul evenimentului, au creat următoarele sandwich-uri: Locul 1 - sandwich-ul botezat „Somon din țările calde”, realizat cu somon afumat, roșii uscate, frunze de valeriană și sos de muștar cu curry și cocos; Locul 2 – sandwich-ul „Proteina năzdrăvană”, care a combinat brânză de caju, bresaola, nuci și felii de măr Locul 3 - sandwich-ul denumit „33”, cu chutney de mango, brânză brie, parmezan, roșii uscate, castraveți și salată rucola. Pentru mai multe detalii despre pâinile de la Paul, urmăriți pagina de Facebook a Paul România.
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarSe rade hreanul pe razatoarea cu gauri mici, se amesteca cu o lingurita de sare si se lasa pana a 2-a zi cand se introduce in...
Sos de hrean cu iaurtEu am inceput cu merele. Le-am curatat si le-am dat pe razatoare, le-am scurs de zeama si le-am pus la calit impreuna cu...
Prajitura cu mereO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Mancarica de galbiori cu smantanaSi am ajuns si la reteta cu nr.800! Incet dar sigur! Pentru acest numar de retete am pregatit un tort in care sa simt mai...
Desert tort cu crema de ciocolata, afine si zmeura - Reteta 800Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii