Evenimentele incep la ora 09:30 cu un atelier de gatit pentru copii. Invitam toti copii dornici de pregatit ceva bun sa participe la Atelierul Dulce, bun, sanatos. Ne vom juca, vom gati si bineinteles vom degusta bunatatile facute. Ecaterina Mateescu va fi gazda micilor bucatari. Intre orele 11:00 si 12:00 va fi un atelier de gatit pentru adulti, cu titlul “Ce mananca un vegetarian la birou”, sustinut de Adelina Mitrofan.Vom descoperi impreuna cele mai simple si nutritive pranzuri pe care le putem incropi rapid ad-hoc sau ce putem lua la noi de acasa. Vom vorbi despre salata la borcan, mancarea gatita luata de acasa, sendvisul de pranz dar si despre alternative pentru alimentatia vegana/vegetariana la mancarurile traditionale. Vom invata cum sa preparam pranzul, cum sa-l impachetam si cum sa-l mentinem in conditii optime. Intre orele 12:00 si 17:00, noi cei din Asociatia Vegetarinilor din Romania vom fi disponibili pentru a raspunde la intrebari celor care doresc sa afle mai multe despre stilul de viata vegetarian. De la ora 17:00 la 19:00, Nutrionistul Otilia Chirita va sustine un seminar despre sportul si alimentatia vegetariana. Mai exact, ne va spune cum sa ne crestem nivelul de flexibilitate cu ajutorul dietei. Iar de la ora 20:30 vom vedea discursul inspirational al activistului si oratorului Gary Yourofsky. El calatoreste de peste 13 ani de zile pentru a tine acest speech in universitati, scoli si locuri publice, vorbind unui numar de zeci de mii de oameni anual. El argumenteaza excelent din toate punctele de vedere de ce consumul de produse de origine animala distruge sanatatea oamenilor, animalele si planeta. Participarea la evenimentele din cadrul Veg Sunday este libera si se face pe baza de inscriere la [email protected] Mai multe informatii pe www.1001vegetarieni.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii