Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food revine cu impresii despre experienta utilizarii aparatului de vidat FoodSaver:
Daca va puneti aceasta intrebare eu va raspund cu toata increderea ca este foarte usor de folosit! Modalitatea de vidare este extrem de simpla si eficienta.
In doar in cativa pasi si cu minim de efort putea ambala si vida alimente, sau produse.
Acest procedeu de vidare Food Saver prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea pentru timp indelungat.
*** Cum procedam?
Pentru inceput tot ce trebuie sa facem este să introducem punga în aparat și să fixam capacul, sau furtunul în accesoriile dedicate.Doar prin apăsarea unui buton aparatul videază și sigilează alimentele în mod automat, rapid și igienic.
Vedeti? Ce v-am spus?Modul de folosire este foarte simplu.
Daca ar fi o o luam pe pasi trebuie doar atat:
Sa conectam aparatul la o sursa de energie.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataSavuroase și sățioase! Le-am servit fierbinți cu dulceață de ardei iute, a la Panacris ;) și dulceață de ceapă...
Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si baconIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii