Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food revine cu impresii despre experienta utilizarii aparatului de vidat FoodSaver:
Daca va puneti aceasta intrebare eu va raspund cu toata increderea ca este foarte usor de folosit! Modalitatea de vidare este extrem de simpla si eficienta.
In doar in cativa pasi si cu minim de efort putea ambala si vida alimente, sau produse.
Acest procedeu de vidare Food Saver prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea pentru timp indelungat.
*** Cum procedam?
Pentru inceput tot ce trebuie sa facem este să introducem punga în aparat și să fixam capacul, sau furtunul în accesoriile dedicate.Doar prin apăsarea unui buton aparatul videază și sigilează alimentele în mod automat, rapid și igienic.
Vedeti? Ce v-am spus?Modul de folosire este foarte simplu.
Daca ar fi o o luam pe pasi trebuie doar atat:
Sa conectam aparatul la o sursa de energie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii