Ce intelegem prin sistemul de vidare FoodSaver?

(0)
postat de
Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food a testat aparatul de vidat FoodSaver si a facut noi descoperiri despre avantajele vidarii alimentelor:

Ininte de a incerca sa vad cum ma ajuta in bucatarie acest aparat de vidat nu ii intuiam avantajele. Am aflat lucruri noi avand alaturi FoodSaver, pe care de acum il voi tine mereu aproape, fiind foarte necesar pentru a pastra mai mult alimentele.

Sistemul de vidare FoodSaver este procesul de ambalare care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare.

Prin acest procedeu se elimină aerul care este principala cauză în deshidratarea, pierderea aromei şi prospeţimii alimentelor şi apariţia arsurilor de congelare. De asemenea, eliminarea aerului poate opri dezvoltarea microorganismelor care pot aduce o multime de probleme.

Aerul este inamicul prospeţimii, oxigenul şi umezeala provocând alterarea alimentelor. Prin eliminarea aerului din recipiente, sau pungi, se evita oxidarea si astfel se prelungeşte cu de 5 ori mai mult perioada de prospețime a alimentelor depozitate fie în congelator, fie in frigider, sau dulapuri.

Orice metoda de pastrare alegem, prin sistemul de vidare FoodSaver alimentele se mentin proaspete de până la 5 ori mai mult timp, versus varianta tradițională de conservare. Unele alimente se pot pastra în congelator pentru ...
luni, chiar ani de zile, fără nici o arsură de congelare.

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.