De ce sistemul de vidare FoodSaver?

De ce sistemul de vidare FoodSaver?

Angelica Nistor, ale carei retete le puteti admira pe blogul culinar Angel's Food ne impartaseste experienta sa cu aparatul de vidat FoodSaver. Sa urmarim ce a descoperit Angelica:


Vreau sa va povestesc in cateva cuvinte de ce aparatul de vidat FoodSaver m-a convins cat este de bun si util in bucatarie:

*Pentru ca fiecare ne gândim la un mod cât mai economicos de a păstra alimentele, ei bine, sa știți ca sistemul de vidare FoodSaver face exact acest lucru. Putem cumpăra cand ni se iveste ocazia la oferta o mulțime de alimente, pe care le putem ambala in pungile speciale și ulterior sa le vidam. In acest fel alimentele isi pastreaza prospeţimea de până la 5 ori mai mult timp si noi, pentru o perioada indelungata de timp vom avea ingrediente de baza pe care sa le folosim la mâncărurile noastre.

*Dacă job-ul nostru este solicitant și nu ne ajunge timpul ca sa gătim întotdeauna in fiecare zi, putem găti din timp o cantitate mai mare de mâncare pe care apoi sa o depozitam în pungile sau caserolele FoodSaver și apoi sa o vidam. Trebuie doar sa punem pungile în congelator, iar când avem nevoie de o porție de mâncare rapida, tot ce avem de făcut este sa scoatem o porție vidata de mâncare, sa o decongelam, sa o incalzim și apoi sa o servim. Garantat va avea aceeași prospețime ca și în momentul ambalării, căci de acest lucru are grija FoodSaver care prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea alimentelor fata de varianta fara vidare si le mentine prospetimea timp indelungat.

 *Daca se anunță musafiri și ne gândim la o rețetă mai speciala dar nu avem timp de ea, nu este nicio problema.Cu sistemul de vidare FoodSaver putem în 20 de minute sa vidam carnea împreună cu orice marinata dorim.Acest efect in mod normal il obtinem dupa 12 ore de marinare. Și dacă va întrebați cum se întâmplă acest lucru, sa știți ca prin ambalarea în vid, porii alimentelor se deschid si marinatorul Food Saver poate sa infuzeze rapid cu aroma ingredientelor alimentele. In acest fel, în doar câteva minute în loc de câteva ore, utilizând puterea vidului pentru a introduce marinatele adânc în alimente, o carne pe care dorim sa o marinam este gata in doar cateva minute.

Modalitatea de pregatire este mai mult decat simpla. -asezam in punga speciala FoodSaver carnea impreuna cu ingredientele dorite la marinata...


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Poale-n brau
Bucataras.RO

Poale-n brau

Poale-n brau
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Prajitura cu caise si lapte de cocos
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos