Simona Patras, autoarea blogului culinar Simona's Passion Blog, ne impartaseste reteta sa de salata asortata de toamna, pe care acum o poate pastra mai mult proaspata, cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver:
Va propun o reteta de salata asortata de toamna, pe cat de simpla, pe atat de buna. O fac in fiecare an, iar din toamna aceasta am gasit si o metoda foarte buna de pastrare a prospetimii salatei. M-a ajuta aparatul de vidat de la FooodSaver si accesoriile sale, caserolele de vidare.
Cu ajutorul aparatului de vidat Food Saver se poate pastra prospetimea alimentelor de 5 ori mai bine decat prin metodele traditionale.
Ingrediente * 1 varza rosie mica * 1 varza alba mica * 1 telina * 1 sfecla rosie * 3 morcovi * ulei de masline * otet balsamic * sare de mare * piper
Mod de preparare
Legumele se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Se pun toate intr-un bol, apoi se adauga uleiul de masline, otetul balsamic, sare de mare si piper dupa gust si se amesteca bine. Se poate servi alaturi de fripturi,gratare, sau se poate pune in casterole pentru a se pastra pentru iarna. Am transferat salata asortata de toamna in caserolele de visare FoodSaver.
Astfel, se va pastra pentru mult timp ca si cum abia am fi preparat-o.
Spune si tu "Stop risipei alimentare" pastrand cu mai mult grija alimentele!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii