Cabernet Sauvignon trezeste simturile

(0)
postat de
Cabernet Sauvignon si-a gasit cu rapiditate locul in sortimentul multor podgorii de la noi facand faima unor cunoscute areale viticole unde se obtin vinuri cu denumire de origine controlata.

Un loc scaldat de soare in care vinul de Cabernet reuseste sa trezeasca simturi si sa creeze bucurii este Podgoria Cotesti, podgorie ce marcheaza cu fidelitate zona de tranzitie piemontana si bio-pedo-climatica dintre Campia Romana si Subcarpatii Vrancei.

Cabernet Sauvignon de Cotesti este un vin de calitate superioara cu o personalitate bine conturata specifica naturii biologice a soiului, in concordanta cu conditiile de complex natural al podgoriei si cu tehnologia folosita la realizarea lui.

Ca vin nou este putin cam dur si aspru (tipic unui Cabernet), cu o culoare rosie-violet inchisa.Prin maturare si invechire devine catifelat, cu gust placut si cu un buchet asemanator parfumului de toporasi.Culoarea rosie caramizie,proprie vinurilor rosii vechi, apare mai tarziu decat la alte vinuri rosii. Cabernet Sauvignon este un vin barbatesc, viguros cu astringenta evidenta dar placuta,bine apreciat la mesele copioase.

recomandari

Sarba este un vin ce provine din strugurii cu acelasi nume, soi autohton creat de Statiunea de Cercetari ...

citește—

Inca 3 premii internationale vin sa confirme ca vinurile Vincon se pot bate de la egal la egal cu cele mai ...

citește—

Exista vinuri care trebuie baute la cel mult doi ani dupa imbuteliere. Dupa acest interval vinul incepe sa isi ...

citește—
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.