preparare

Mancaruri cu carne

Tochitura macelareasca Miacori

Tochitura macelareasca a la Miacori Ingredientele pentru 10 persoane. Mod de preparare: Intr-un ceaun, neaparat mai...

Tochitura macelareasca Miacori
Torturi

Tort cu fructe de padure si glazura de migdale

Preparare crema 1. Se toarna laptele intr-un vas, se adauga vanilia, se aduce la fierbere si se da deoparte, acoperit pentru...

Tort cu fructe de padure si glazura de migdale
Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reţetă de preparare a papanaşilor cu iaurt

Reţetă de preparare a papanaşilor. Toate ingredientele se amesteca bine,apoi se fierb pana ce este fiert grisul, apoi se...

Reţetă de preparare a papanaşilor cu iaurt
Salate de legume

Salata de varza rosie dulce

Se amesteca cu sare si se freaca cu mina pina ce se moaie. Se adauga ulei, otet si zahar. Se amesteca bine. Alt mod de...

Salata de varza rosie dulce
Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec la tava

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa...

Pulpa de berbec la tava
Supe de carne

Supa de burta fara burta

Se face o supa de pui (sau de gaina) sau se face o supa la plic de pui (in acest caz durata maxima de preparare este de 20...

Supa de burta fara burta
Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor fierți muntenești

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se pune apa sarata la fiert. Se amesteca bine brinza de vaci, faina, ouale, grisul si...

Reţetă de preparare a papanaşilor fierți muntenești
Prajituri

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti in untura

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se freaca bine brinza cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute...

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti in untura