Ciuperci fripte cu sumac si busuioc

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci fripte cu sumac si busuioc

Ingrediente

  • ciuperci champignion 200 g
  • unt 10 g
  • sare si piper dupa gust
  • sumac ½ lingurita
  • oregano uscat ½ lingurita
  • cateva frunze de busuioc proaspat

Mod de preparare

• spala bine ciupercile, rupe-le piciorusele si lasa-le la scurs
• incinge plita de la Breville Panini Maker Large si adauga untul, iar cand s-a topit pune ciupercile cu palaria in sus
• condimenteaza-le cu sare, piper, sumac si oregano uscat, apoi inchide capacul si lasa-le 2-3 minute sa se gateasca
• inainte de servire, presara deasupra busuiocul proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc