Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel
Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel 20-25 de minute, pana obtii o spuma tare.
Serveste crema intr-o farfurie din sticla si decoreaz-o cu cateva bucati de fructe.
Alte retete recomandate:
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Prajitura cu prune

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii