Acest preparat este foarte bun pentru micul dejun sau pentru a fi servit ca si aperitiv. Daca dorim sa servim pe un platou cu aperitive, atunci trebuie sa le facem mai mici sau sa le taiem. Arata bine, sunt gustosi si ii putem combina cu diferite salate sau paste tartinabile. Merg perfect cu ciuperci si smantana, salata de vanata sau orice altceva. Faina de soia este mai saraca in zaharuri decat faina de grau, iar faina de hrisca este bogata in antioxidanti si, de asemenea, saraca in zaharuri. Tinanad cont de benefiicile celor doua plante, ar fi bine sa consumam din ele cat de des putem.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii