Ultima oară când am cumpărat brânză dulce de vacă, mi s-a părut uşor făinoasă, aşa că acum am găsit nişte urdă dulce care a fost mult mai gustoasă, îţi venea s-o mănânci aşa simplă. Am vrut să pregătesc mai multe cu ea şi m-am hotărât la poale-n brâu. Am pus mai puţin zahăr la aluat, decât se foloseşte de obicei, însă mi s-au părut suficient de dulci. Pentru ai mei, le-am adăugat în umplutură şi coajă de lămâie şi stafide. Au ieşit foarte fragede şi gustoase.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii