Ultima oară când am cumpărat brânză dulce de vacă, mi s-a părut uşor făinoasă, aşa că acum am găsit nişte urdă dulce care a fost mult mai gustoasă, îţi venea s-o mănânci aşa simplă. Am vrut să pregătesc mai multe cu ea şi m-am hotărât la poale-n brâu. Am pus mai puţin zahăr la aluat, decât se foloseşte de obicei, însă mi s-au părut suficient de dulci. Pentru ai mei, le-am adăugat în umplutură şi coajă de lămâie şi stafide. Au ieşit foarte fragede şi gustoase.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii