Carnea de iepure este o carne alba si are cel mai mic nivel de colesterol, grasimi saturate, calorii si sodiu, insa are cel mai mare nivel de proteine. Chiar daca iepurele este o carne alba, frageda, mie imi place sa-l las de pe o zi pe alta intr-o marinada cu vin, plante aromatice si mirodenii. Am optat de data asta pentru o tocana, nimic sofisticat, cu verdeturi si arome imbietoare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii