Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci pane de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
IdeiDelicioase postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tocanita de Ciuperci (Reteta Video)"
 
Ciupercile pane de post sunt delicioase si satioase si se fac extrem de rapid.

ingrediente

Lista ingrediente:
   jumatate de kilogram de ciuperci champignon,
   1 lingurita de cimbru uscat,
   1 lingurita de sare,
   1 morcov mediu,
   1 radacina mica de telina
   2 cepe aurii potrivite,
   1 cana cu faina alba
   1 cescuta de ulei de floareasoarelui

mod de preparare

Mod de preparare:
Se curata ceapa, se taie in bucatele mici. Se curata morcovul, se da pe razatoarea mica, se procedeaza la fel si cu telina. Ciupercile se spala, li se inlatura pielita si piciorusele.
Piciorusele ciupercilor se pastreaza, nu se arunca. Se umplu palariile ciupercilor cu amestec de ceapa, telina si morcov, se condimenteaza cu sare si cimbru, se dau prin faina, dupa care se arunca in uleiul incins din tigaie. Se procedeaza asa pana la terminarea palariilor de ciuperci, la fel se procedeaza si cu piciorusele ciupercilor.

Se servesc calde.

Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Ciupercile pane se servesc calde, eventual cu o garnitura de orez.

Incearca si Tarte cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane de post" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.