Rulouri cu ciuperci

Un aperitiv delicios, se poate servi cald sau rece, potrivit in orice moment!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri cu ciuperci

Ingrediente

  • 200 gr ghebe
  • 2 fire de ceapă verde
  • 4 foi de placintă
  • 200 gr caşcaval
  • 2 ouă mari
  • 2 linguri cu smântână

Mod de preparare

Tocăm ghebele mărunt şi le prăjim pentru 10 minute aproximativ, atât cât să se rumenească uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu un ou bătut spumă. Presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval şi ceapa verde tocată mărunt. Adăugăm ghebele rumenite şi caşcavalul rămas. Rulăm foile de plăcintă cu grijă. Le ungem deasupra cu un ou amestecat cu cele 2 linguri cu smântână. Opţional, feliem ruloul din loc în loc, la distanţă egală. Se coace până ce se rumeneşte frumos. Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci