Se pune la fiert orezul cu putina sare pina cind bobul este aproape moale. Intre timp se scobesc merele inlaturind casuta cu seminte si pastrind restu
Se pune la fiert orezul cu putina sare pina cind bobul este aproape moale. Intre timp se scobesc merele inlaturind casuta cu seminte si pastrind restul de miez. Se scobesc in asa fel incit peretele marului sa ramina gros de ½ cm. se prepara un sirop din 4 linguri de miere, 2 linguri zahar si 6 linguri apa in care se pune orezul scurs, miezul de mere si putina coaja de lamiie rasa. Compozitia este gata cind orezul a fiert. Se umplu merele scobite cu aceasta compozitie, se pun intr-o tava la copt, peste fiecare cite o bucatica de unt si se dau la cuptor, lasind sa se rumeneasca putin Se servesc reci, presarate cu zaharul pudra amestecat cu zahar pudra vanilat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii