Aperitive cu oua

Reteta Cuibusoare cu ou si bacon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 
maiarux postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Cuibusoarele cu ou si bacon este o reteta de chifle umplute cu ou si bacon potrivite pentru micul dejun. Chiflele umplute se prepara usor si sunt delicioase!

ingrediente

   10 chifle
   10 felii de cascaval
   10 felii de bacon
   10 oua
   2 linguri ulei
   200 g telemea de oaie rasa
   sare
   piper

mod de preparare

Taiem capacele chiflelor si le scoatem miezul.
Taiem bacon-ul cuburi.
Batem ouale ca pentru omleta si le amestecam cu branza rasa si bacon. Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Punem uleiul la incins in tigaie si adaugam compozitia cu oua si bacon, lasam sa se patrunda putin amestecand continuu.
Dupa ce s-a pastruns compozitia luam tigaia de pe foc si incepem sa umplem chiflele.
Le dam la cuptor (incins in prealabil) pentru 15 minute.
Cand sunt aproape gata punem cate o felie de cascaval pe fiecare chifla si mai lasam in cuptor pana se topeste cascavalul.

Cu ajutorul butonului "REHEAT" le puteti reincalzi, cu programul de coacere al aparatului Philips Multicooker timpul de gatire va scadea.


Chiflele umplute cu sunca si cascaval se servesc calde.

Incearca si Omleta greceasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Cuibusoare cu ou si bacon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.