Aperitive cu oua

Reteta Gogosele din albus de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in compozitie cascavalul ras si se am

ingrediente

   200 gr cascaval
   4 albusuri
   1 lingura zeama de lamaie
   2 linguri pesmet
   sare
   ulei

mod de preparare

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in compozitie cascavalul ras si se amesteca. Se formeaza apoi gogosele mici, care se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.





Alte aperitive:





Chiftele


Oua umplute


Saratele
Incearca si Omleta "pizza"
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din albus de oua" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.