Gogosele din albus de oua

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in compozitie cascavalul ras si se am

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cascaval
  • 4 albusuri
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Albusurile se bat bine, pana devin spuma tare. Se adauga sare, zeama de lamaie si se mai bat putin. Se introduce in compozitie cascavalul ras si se amesteca. Se formeaza apoi gogosele mici, care se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.

Alte aperitive:

Chiftele

Oua umplute

Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci