Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu stafide si migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Ca

ingrediente

   8 oua
   150 gr migdale taiate marunt
   6 linguri ulei
   1 cana zahar
   1 cana lapte
   5 linguri smantana proaspata
   1 lingurita scortisoara pisata
   6 lingurite stafide
   1 cana cu fructe de sezon sau exotice

mod de preparare

Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga peste oua amestecul de lapte si se amesteca bine, pe foc, pana ce sunt gata.

Se serveste calda. Alte aperitive: Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute

Incearca si Ochiuri simple romanesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu stafide si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.