Omleta cu stafide si migdale

Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Ca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 150 gr migdale taiate marunt
  • 6 linguri ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana lapte
  • 5 linguri smantana proaspata
  • 1 lingurita scortisoara pisata
  • 6 lingurite stafide
  • 1 cana cu fructe de sezon sau exotice

Mod de preparare

Smantana, scortisoara, stafidele si zaharul se pun la foc mic, sa fiarba in lapte. Separat se bat ouale si se pregateste omleta in tigaia incinsa. Cand sunt pe jumatate facute, se adauga peste oua amestecul de lapte si se amesteca bine, pe foc, pana ce sunt gata.


Se serveste calda. Alte aperitive: Chiftele Ciuperci la cuptor Oua umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci