Se fierb taiteii on apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se fierb ouale 5 minute ca sa ramana galbenusul cleios. Se decojesc ouale si se taie fel
Se fierb taiteii on apa clocotita cu sare timp de 15 minute. Se fierb ouale 5 minute ca sa ramana galbenusul cleios. Se decojesc ouale si se taie felii. Intr-un vas rotund de sticla incasabila, uns cu unt si pesmet, se aranjeaza taiteii amestecati cu unt si branza rasa in forma de coroana, in mijloc se pun felii de oua, iar deasupra se acopera cu sosul de rosii in care se amesteca piper si sare. Se introduce vasul in cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci Zacusca
Chiftelute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii