Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoi
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se aranjeaza pe un platou, pe un strat de frunze de salata Se decoreaza platoul cu felii de rosii sau masline, dupa sezon.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii