Reteta de oua umplute este clasica si cunoscuta, dar asta nu inseamna ca nu putem sa-i aducem ceva nou, ca si prezentarea sub forma de soricei.
Ouale se fierb, se decojesc si se taie in jumatati.
Galbenusurile se amesteca cu pateul si untul intr-un castron, pana cand se omogenizeaza. Se potriveste cu sare si piper dupa gust.
Se umplu jumatatile de albus cu compozitia obtinuta si se aseaza pe un platou.
Se taie ridichile in felii. Fiecare felie se taie in doua sau in patru, pentru a forma urechile. Se cresteaza foarte putin albusul si se infig urechile soriceilor.
Pentru ochii soriceilor vom folosi cuisoare, pe care le infigem in jumatatile de albus.
Pentru codita vom folosi fasii de ardei gras taiate subtiri.
Se servesc pe pat de maioneza sau pe frunze de salata verde, sau simpli. Se orneaza cu patrunjel.
Sursa acestei retete este blogul culinar Lumea Bucatelor.
Ouale umplute soricei se servesc reci, ca aperitiv, pe platou, folosind pat de maioneza.
Se pot servi si simpli sau pe frunze de salata verde.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Mă gândeam eu cum să postez o rețetă de spumă de căpșuni? Adică să scriu o rețetă din 3 ingrediente?...
Desert spuma de capsuni din 3 ingredientePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii