Aperitive cu oua

Reteta Papara cu malai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se pune laptele sa clocoteasca intr-un vas adanc, iar malaiul se adauga in ploaie, amestecand energic cu o lingura de lemn, pentru, ca malaiul sa nu f

ingrediente

   250 g malai
   1 l lapte
   200 g branza de vaci
   sare
   3 linguri de zahar
   1 lingura de unt
   1 ceasca de smantana

mod de preparare

Se pune laptele sa clocoteasca intr-un vas adanc, iar malaiul se adauga in ploaie, amestecand energic cu o lingura de lemn, pentru, ca malaiul sa nu faca cocoloase.


La fiert se adauga sarea si zaharul si se micsoreaza focul. In timp ce fierbe, amestecul se omogenizeaza cu lingura.


Dupa 20 minute, se ia vasul de pe foc, se pune branza, se amesteca bine, dupa care se adauga untul si smantana si se omogenizeaza amestecul.


Se pune intr-o forma la cuptor pentru un sfert de ora, la foc potrivit.


Se serveste taiata felii groase, eventual acoperita cu smantana.
Pofta buna!





Alte aperitive recomandate:


Arici din pateu de ficat de pui
Incearca si Oua cu ansoa
Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu malai" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.