Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare. Ungem tava cu unt, acoper
Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare.
Ungem tava cu unt, acoperim cu hartie pergament su rasturnam compozitia de ou. Intindem bine stratul de ou si dam la cuptor 20-25 min.
FFierbem orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei. Il scurgem si il amestecam fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.
Asezam deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si rulam cu grija.
Dam rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei si asezam rulada din nou pe tava de copt.
Mai bagm la cuptor pana se aureste pesmetul.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaIn fiecare an de Paste fac pasca. Anul acesta am vrut sa schimb putin ideea si am facut o pasca cu ciocolata si stafide. Este...
Pasca cu ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii