Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare. Ungem tava cu unt, acoper
Amestecam trei galbenusuri cu faina, , branza, smantana si piper. La final adaug albusurile batite spuma cu un praf de sare.
Ungem tava cu unt, acoperim cu hartie pergament su rasturnam compozitia de ou. Intindem bine stratul de ou si dam la cuptor 20-25 min.
FFierbem orezul in apa cu un praf de sare si un strop de ulei. Il scurgem si il amestecam fierbinte cu cascavalul dat pe razatoare si ceapa verde tocata marunt.
Asezam deasupra foii de ou felii de sunca si orezul impreuna cu cascavalul si rulam cu grija.
Dam rulada prin ou batut, prin pesmet calit inainte in putin ulei si asezam rulada din nou pe tava de copt.
Mai bagm la cuptor pana se aureste pesmetul.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii