Pentru acest aperitiv aveti nevoie de peste, castraveciori murati, oua, condimente, lamaie, verdeata si baghete.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati sunt usor de preparat. Pentru aceste aperitive rapide se oparesc bucatile de salau in apa cu sare timp de 30-40 de minute. Se scot sa se scurga, apoi se lasa la racit. Galbenusul crud si cel fiert se amesteca cu sare, piper si ulei. Se acreste maioneza cu zeama de lamaie si se lasa la rece. Se taie castravetii cubulete, bagheta se taie felii si se unge cu unt, se presara cu cimbru si se introduce in cuptor la rumenit cca 10-15 minute. Bucatile de salau se desfca in fasii, se stropesc cu zeama de lamaie, se adauga castraveciorii si maioneza. Se omogenizeaza, apoi se orneaza cu marar verde si felii de lamaie.
Aperitivele cu peste si castraveciuri murati se servesc pe felii de bagheta cu unt si cimbru.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm plecat de la ideea Mariei...
Tort de clatite cu ciocolata si capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii