Aperitive cu peste

Carpaccio de saumon

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
Alexandru postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se detaseaza fileurile.
Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se moaie degetele in sare). Se scot ultimele oase

ingrediente

   1 somon de 2-3 kg
   de preferinta salbatic
   1 pahar ulei de masline
   zeama de la doua lamii
   marar tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Se detaseaza fileurile.
Se trage delicat pielea dinspre coada spre cap (pentru marirea aderentei, se moaie degetele in sare). Se scot ultimele oase cu o penseta.
Se pun fileurile la congelator 20 min. (pentru a facilita taierea in felii)
Se scoate, se taie in felii cit se poate de subtiri , daca se poate stravezii.
Se pun feliile intr-un platou uns cu ulei, se toarna restul de ulei deasupra, putina sare, piperul, zeama de lamiie. Se presara cu mararul tocat, se acopera cu film plastic si se da la rece 2h
Incearca si Sushi
Daca ti-a placut reteta noastra "Carpaccio de saumon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite