Chiftelute de peste, coapte in cuptor, cu mai putine grasimi, se prepara foarte usor si sunt ideale langa o salata colorata!
Totul se prepara extrem de usor, hai sa vezi!
Curata cartofii fierti si raciti, apoi da-i pe razatoarea cu ochiuri mici. Marunteste intr-un tocator ceapa si usturoiul si pune-le peste cartofi. Poti pune o ceapa uscata si cativa catei de usturoi in locul celor verzi.
Marunteste apoi si pestele. Ai mare grija sa verifici inainte sa nu aiba oase! Rastoarna-l in castron, adauga mararul tocat, oul batut si pesmetul. Condimenteaza cu sare, piper si oregano uscat, apoi omogenizeaza bine compozitia. Formeaza chiftelutele si tavaleste-le prin pesmetul amestecat cu boia dulce. Pune-le intr-o tava pe hartie de copt si stropeste-le cu ulei de masline, apoi coace-le la 180 de grade, cam 15 de minute, intoarce-le pe partea cealalta si mai lasa-le inca 15 minute, pana se rumenesc.
Serveste chiftelutele de peste calde sau reci, alaturi de o salata proaspata, sunt delicioase!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii