Crabi cu grepfruit si dovlecei

Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora. Intre timp se amesteca iaurt

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de crabi
  • 1 iaurt crema
  • 500 gr dovlecei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr smantana
  • cimbru proaspat
  • sare
  • 1 grepfruit
  • 1 ardei iute
  • piper

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora. Intre timp se amesteca iaurtul, smantana, uleiul de masline si sucul de lamaie, apoi se adauga frunzele de cimbru verde marunt tocat si ardeiul iute taiat foarte fin. Se sareaza, se pipereaza si se pune sosul la rece.


La servire se toarna sosul peste crabii cu dovlecei si se amesteca incet. Se orneaza cu felii de grepfruit.

Alte retete culinare:

Oua umplute Placinta de dovleac Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci