Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora. Intre timp se amesteca iaurt
Dovleceii se curata de coaja si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu crabii si se lasa compozitia la frigider o ora. Intre timp se amesteca iaurtul, smantana, uleiul de masline si sucul de lamaie, apoi se adauga frunzele de cimbru verde marunt tocat si ardeiul iute taiat foarte fin. Se sareaza, se pipereaza si se pune sosul la rece.
La servire se toarna sosul peste crabii cu dovlecei si se amesteca incet. Se orneaza cu felii de grepfruit.
Alte retete culinare:
Oua umplute Placinta de dovleac Ciuperci la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseUn desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii