Crabi pe paine

Crabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se rumeneste in putin unt apoi s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr crabi
  • 50 gr unt
  • 1 radacina de ghimbir
  • sare
  • 50 ml coniac
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ardei

Mod de preparare

Crabii se fierb in apa cu sare, ardeiul tocata marunt si cativa catei de usturoi. Cand se desprinde carnea, se ia si se rumeneste in putin unt apoi se flambeaza imediat in coniac. Se taie painea felii, se curata de coaja, se freaca cu usturoi si se prajeste in unt.


Crabii se servesc pe feliile de paine prajita, ornati cu lamaie sau felii de rosii.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Ciuperci la cuptor Oua umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc